Digidexo.com

Allergen vattpinne test

Allergen vattpinne test


Ifølge Food Tech Solutions, er 6 til 8 prosent av alle barn og to prosent av voksne påvirket av matallergier. Spormengder av matvarer som er de allergiske kan vises på overflater forlater ingen synlige spor. Allergen penselprøver kan bidra til å fastslå tilstedeværelsen av allergener.

Allergen Swab tester

Allergen penselprøver kan oppdage ørsmå elementer av matallergener. Ifølge Charm Sciences, noen er i stand til å oppdage mengder så liten som 0,1 deler per million, bruk av kjemikalier som for eksempel adenosin trifosfat. Allergen pensel testene kan oppdage melk, soya, egg, peanøtter og tre nøtter, og noen kan til og med oppdage kokos, sennep, kaffe og rødvin. De fleste er vant til å se etter allergener på overflater, men noen kan også oppdage allergener i skyllevannet, råvarer og også i sluttprodukter.

Hvordan bruke et allergen vattpinne test

Alle allergen penselprøver har tydelig merket instruksjoner. Vattpinne overflaten som skal testes, plassere pinnen i en kjemisk laget for å plukke opp tilstedeværelsen av allergener, utsett pinne for å varme opp, og vente på resultatene. Hvis pinnen indikerer tilstedeværelse av allergener, rengjør overflaten og teste igjen.

Merker av Allergen Swab tester

Allergen penselprøver inkluderer AllerGiene, Clean-Trace, Bio-Kits Rapid 3D-tester, Bioavid, og mange andre.