Digidexo.com

Symptomer på en diabetiker Crash

En diabetiker krasj er et uttrykk som brukes for å beskrive når en diabetiker blodsukkeret blir unormalt lavt. Den medisinske termen for denne tilstanden er hypoglykemi. En diabetiker som føler symptomene på en diabetiker krasj må ta umiddelbare skritt for å heve hennes blodsukkeret tilbake til et normalt nivå --- innebærer dette forbruker noe sukkerholdig eksempel fruktjuice eller glukosetabletter og overvåking blodsukkeret med en glukose meter. Diabetikere bør arbeide med en lege for å finne årsaken for årvisse krasjer. Mulige årsaker til en krasj inkluderer å ta for mye insulin, ikke spise ordentlig etter administrering av insulin og / eller trene mer enn normalt. Symptomene på en diabetiker krasj er lik for både Type I og Type II diabetikere.

Svette og Hunger

Personer med lavt blodsukker ofte føler ekstremt sulten og begynner å svette. Disse to symptomene er vanligvis den første til å oppstå for de fleste diabetikere og bør tjene som en advarsel tegn på at blodsukkernivået bør overvåkes og skritt tatt for å heve sukker nivåer tilbake til et normalt nivå. Behandle en diabetiker krasj når disse to første symptomene oppstår kan avverge andre symptomer.

Mood Endringer og forvirring

Når en diabetiker opplever et unormalt lavt blodsukker, kan hans humør endre og forvirring kan forekomme. Diabetiker krasj kan også produsere irritabilitet, fiendtlighet, angst og unormal oppførsel. Under en diabetiker krasj, kan den lidende synes det er vanskelig å fokusere og / eller fullføre rutinemessige oppgaver som ellers ville komme lett. Når humørsvingninger oppstå, på grunn av en diabetiker krasj, er det viktig for personen å overvåke hans blod sukker nivå og til å spise for å øke sin blodsukkeret.

Vision Symptomer

Diabetiker krasjer kan påvirke en persons syn. Dette er hovedsakelig fordi lavt blodsukker påvirker blod og nerver. En person med et lavt blodsukker kan ha uskarpt syn eller ser dobbelt. Personer som opplever lavt blodsukker bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri før blodsukkernivået er tilbake til et normalt nivå.

Hjerte- og Nevrologiske symptomer

Alvorlige diabetiske krasjer kan produsere hjertebank. Symptomene på en diabetiker krasj bør ikke ignoreres. Sette av umiddelbar behandling for enda et par minutter kan resultere i en nødssituasjon. For eksempel kan en person miste bevisstheten, oppleve et anfall, gå inn i koma eller dø hvis trinnene ikke blir tatt for å øke hennes blodsukkeret.

Betraktninger

En diabetiker bør bære en medisinsk advarsel kort samt slitasje smykker som identifiserer ham som en diabetiker. Medisinsk varselet kort og smykker kan kjøpes på stoff butikker. De er også gjort tilgjengelig av de fleste leger. Smykker kan fås smykker butikker.
En medisinsk legitimasjon kan også hjelpe politiet avgjøre om en person har en diabetiker krasj raskere.