Digidexo.com

Natural Cures for spiker sopp eller Toe sopp

Natural Cures for spiker sopp eller Toe sopp


Neglesopp oppstår når små mikroorganismer kalt sopp infisere en tånegl eller negl. Det begynner ofte ut som en hvit eller gul flekk under spissen på spikeren, men kan føre til gradvis misfarging, fortykning og oppsmuldring av spiker. Slike soppinfeksjoner er vanskelig å kurere, men det er flere hjem rettsmidler som fungerer i mange tilfeller.

Enkel, trygg & Natural Cures

Prøv en helbredende fotbad ved å dyppe den berørte spiker i enten eddik eller Listerine. Senk foten i 15 til 20 minutter i en blanding av 1 del eddik til to deler varmt vann eller 100 prosent Listerine daglig, skylling og tørking godt etterpå. Hvis du er strapped for tid, prøv å bruke ufortynnet hydrogen peroxide, tea tree olje eller Vicks VapoRub på berørte spiker to ganger om dagen. Et annet alternativ er å kombinere to dråper oregano eterisk olje med 1 ts. av olivenolje og bruke blandingen til spiker daglig i tre uker. Som med alle behandlinger, selv naturlige seg, hvis du får en allergisk reaksjon, slutte å bruke produktet umiddelbart. Må ikke svelges noen av de ovennevnte stoffene, som de kan være giftig tatt internt, selv om de er generelt trygt for utvortes bruk.

Forebygging

Vask føttene etter å ha besøkt offentlige steder som svømmehaller eller andre steder folk er barbeint. Bruk bomullssokker for å absorbere fuktighet og holder føttene tørre så mye som mulig. Del aldri sengetøy med folk som allerede har en soppinfeksjon, og hvis du deler bad med noen som er smittet, bruke desinfeksjonsmidler og blekemiddel i badekar eller dusj ofte. Hold neglene korte, tørre og rene, og unngå neglelakk og kunstige negler som felle fuktighet og gjøre infeksjonen verre. Bruk en anti-sopp spray eller pulver jevnlig på føttene hvis du har hatt problemer med soppinfeksjoner i det siste.