Digidexo.com

Homøopatisk behandling for små Burns

Det er homøopatiske midler for brannskader som kan bidra til å minimere blemmer og smerter som ofte følger disse hudskader. Første grads forbrenning, anses som "mindre" brenner kjennetegnes av rødhet i huden og mild smerte.

Arnica Montana

Arnica er nyttig for behandling av sjokk at resultatene fra en hvilken som helst brannskade. De arbeider for å berolige nervene, samt de fysiske komponentene i skader og reduserer hevelser.

Calendula

Et anstrøk av calendula fortynnet i vann kan fremme vev reparasjon når den brukes lokalt. Det er kjent for sin effektivitet for behandling av kutt, brannskader og hud som har blitt skåldet. Calendula er også tilgjengelig i gel eller krem ​​form.

Hypericum perforatum

Hypericum er vanligvis angitt for mer alvorlige brannskader med nerveskader; derimot, kan det bringe velkommen lettelse hvis du har ekstrem smerte fra et mindre brannskader.

Urtica urens

Urtica behandler huden smerte fra brannsår og forbrenninger. Det er nyttig for å lindre kløe og svie opplevelser som de som følger solbrenthet.

Urtica Dosering

Løs opp fem pellets under tungen. Hyppigheten av doseringen avhenger av individuell respons og spesifikk skade, så vær forberedt på å ta så få som én dose, eller så mange som flere, før symptomene avta eller forsvinne helt.