Digidexo.com

Underarm Krykke Beskrivelse

Underarm Krykke Beskrivelse


Underarm krykker er en type walking hjelpemiddel, vanligvis brukt av de med redusert mobilitet av bena. Selv om de kan brukes til kortsiktige behov, er de oftere gis til pasienter med langsiktig mobilitet forhold som beholder noe bruk av beina.

Design

Underarm krykker, bemerker The Rullestol Site, bære noen likhet med en stokk, men er utstyrt med et håndtak (på forsiden) og en mansjett på toppen som går rundt armen. De er vanligvis justeres i høyden, melder Crutch.com.

Materialer

Disse typer av krykker er vanligvis laget av aluminium som er blitt behandlet for å motstå korrosjon. Underarm krykker kan også bygges ut av karbonfiber.

Typer

Underarm krykker kommer i en rekke størrelser, alt fra barn til voksen, og farger. De er produsert av en rekke produsenter og kan kjøpes gjennom butikker eller på nettet.

Tilbehør

Den Rullestol Området sier det er noen tilbehør tilgjengelig for underarm krykker, for eksempel bære poser, cuff deksler og is tips.

Sikkerhet

Underarm krykker krever litt øvelse, og instruksjon fra en fysioterapeut eller lege kan være nødvendig å bruke dem riktig. Denne typen krykke kommer med en gummispiss som passer over bunnen for å gi trekkraft, ifølge The Rullestol nettstedet.