Digidexo.com

Thyroid medisiner som ikke forårsaker hårtap

Hypotyreose

Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Skjoldbruskkjertelen --- ligger i front av nedre nakke --- produserer hormoner for å regulere metabolske prosesser i kroppen din. Ifølge Dr. Mary Parks med USA Food and Drug Administration (FDA), når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, det påvirker funksjonen av din hjerne, hjerte, nyrer, lever og hud. Skjoldbrusk-funksjonen kan bli påvirket av dårlig kosthold, kjemikalier i mat, inntak av mettet fett, stråling fra X-stråler, alkohol og narkotika. Symptomer på hypotyreose inkluderer vektøkning, tretthet, depresjon, tørr hud og håravfall.

Håravfall er et vanlig symptom for lider av hypotyreose. Når du begynner å ta thyroid medisiner for å behandle underactive skjoldbruskkjertelen, vil du fortsette å oppleve symptomer på hypotyreose i to til tre måneder. Fortsetter å miste håret etter å ha startet på skjoldbrusk medisiner er normalt; Men hvis du fortsatt miste håret etter å ha vært på medisiner for to til tre måneder, bør du rådføre deg med din lege. Medisiner for active skjoldbruskkjertelen gi identisk naturlig thyroid hormon som produseres av kroppen din. Ifølge Dr. Mary Parker, medisiner bivirkninger --- som hårtap --- meste skjer på grunn av over-dosering. Medisiner for active skjoldbruskkjertelen inkluderer leothyroxine, synthroid, Levoxyl og Levothroid. Active skjoldbruskkjertelen medisinering kan trenge å bli tatt for et helt liv å opprettholde sunne hormonnivåer. For å unngå hårtap, er det viktig å ha rutinemessig testing --- mens du er på skjoldbrusk medisiner --- å være sikker på at du fortsatt trenger medisin og tar riktig dose.

Hypertyreose

Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for mye hormon. Hypertyreose symptomer inkluderer vekttap, muskelsvakhet, tretthet, skjelvinger og håravfall. Hypertyreose kan være vanskeligere å behandle enn hypotyreose. Behandlingstilbud omfatter å ta medisiner for å bremse produksjonen av thyroid hormon, kirurgi for å fjerne skjoldbruskkjertelen eller radioaktivt jod terapi for å bremse produksjonen av thyroid hormon. Behandlingstilbud for hypertyreose, inkludert medisiner propylthioracil og methimazole, ikke føre til hårtap. Behandlingen på skjoldbruskkjertelen kan føre til andre skjoldbrusk forhold og forverre symptomer som hårtap. Ifølge Dr. Mary Parks med USA Food and Drug Administration (FDA), kan behandlingstilbud for hypertyreose behandle problemet med overaktiv skjoldbruskkjertel, men vanligvis føre til at pasienten til å utvikle en aktiv skjoldbruskkjertel.

Medisiner og hårtap

Skjoldbrusk forhold --- hypertyreose og hypotyreose --- føre til hårtap ikke medisiner. Thyroid medisiner kan føre til at du utvikler en overaktiv skjoldbruskkjertel når de behandles for en lite aktiv skjoldbruskkjertelen og vice versa. Du vil fortsette å miste håret --- mens på medisiner --- hvis skjoldbrusk medisinering ikke hjelper kroppen din til å produsere normale nivåer av skjoldbruskkjertel hormon. Finne en vellykket behandling for skjoldbrusk tilstand inkluderer diskutere medisiner og rutinemessig testing alternativer med legen din slik at du ikke lider fra over medisiner og ytterligere tap av hår.

Alternative medisiner

Det finnes naturlige alternativer --- for behandling av skjoldbrusk sykdom --- kan du diskutere med legen din. Forsøk på å behandle skjoldbruskkjertelen naturlig før gjennomgår kirurgi, stråling, eller å være på medisiner for resten av livet ditt kan være et godt valg for noen. Den naturlige tilnærmingen til skjoldbrusk sykdom er å gi thyroid de næringsstoffene som trengs for sunn hormonproduksjon og la din thyroid tid til å korrigere sin egen. Det første trinnet i naturlig healing skjoldbruskkjertelen din er å spise et sunt kosthold med 8 til 10 porsjoner med økologisk frukt og grønnsaker om dagen og trener i 30 minutter om dagen 4 til 5 dager i uken. Skjoldbruskkjertelen trenger tilstrekkelige mengder av vitamin B, sink, jod, kobber, mangan og molybden for å fungere skikkelig. Aminosyren L-Tyrosin --- som kan tas i supplement form --- er også nødvendig for normal hormonproduksjon. Hvis du velger å ta den naturlige ruten, snakk med legen din om å henvise deg til en ernæringsfysiolog eller naturlege.