Digidexo.com

Hvordan kurere kronisk prostatitt

Kronisk prostatitt er betennelse og hevelse av prostata utvikle saktere enn fortsetter på i lang tid. Personer som lider av prostatitt lider av frysninger, feber og vedvarende felles og lyskesmerter. Dette skjer først og fremst på grunn av bakteriell infeksjon, som sveller prostata forårsaker smerter ved vannlating samt indusere konstant influensalignende symptomer. Denne guiden vil vise deg hvordan du bruker naturmidler for å behandle kronisk prostatitt.

Bruksanvisning

•  Ta quercetin tabletter. Quercetin er en potent flavonoid som kan bidra til å redusere smerte, bakterielle infeksjoner og hevelse assosiert med kronisk prostatitt. Du kan også spise sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt og lime. Ta en tablett en gang om dagen, helst om morgenen.

Konsumere så Palmetto tabletter. Derivater av denne kraftige planten bidrar til å redusere prostata spesifikke antigener mens minske hevelse og betennelse. Ta to tabletter to ganger om dagen, helst med måltider.

Ta sink supplements.This mineral verk har anti-inflammatorisk egenskaper. Det fungerer ved å redusere størrelsen på forstørret prostata mens hjelpe immunforsvaret i bekjempelsen av bakteriell infeksjon forbundet med prostatitt. Ta en sink tablett per dag.

Konsumere quercetin kapsler. De potente biologiske ingredienser i quercetin anlegget kalles bioflavonoider. Disse forbindelsene bidra til å redusere smerter og betennelser assosiert med prostatitt. Ta to tabletter med måltider hver dag.

Ta Pygeum tabletter. Den aktive komponent av pygeum treet er fytosterol. Denne forbindelsen bidrar til å redusere bakteriell infeksjon, betennelse og hevelse av prostata. Det kan også hjelpe deg med å urinere mindre smertelig. Ta en tablett hver dag helst før du går til sengs.

gjør yoga øvelser. Yoga kan lindre smerten forbundet med kronisk prostatitt ved å slappe magemusklene og musklene i bunnen av bekken. Det kan også lindre stress og angst. Se link i vår Resources en yoga video.

•  Få akupunktur. Akupunktur virker ved å stimulere nerve celle reseptorer i det berørte området, minske smerter forårsaket av kronisk prostatitt. Ta kontakt med en akupunktur terapeut i ditt område for å finne ut hvordan denne behandlingen kan bidra til å redusere betennelser og smerte.

Tips og advarsler

  • Start aldri en urte behandling uten først å rådføre deg med lege.