Digidexo.com

Hvordan bruke Subliminal Messages å miste vekt

Hvordan bruke Subliminal Messages å miste vekt


Flere og flere oppdager hemmeligheten for å bruke subliminal meldinger for å miste vekt. Det kan være vanskelig å tro, men hvis du gjør leksene dine og hold deg til programmet, kan du se en forskjell i måten du tenker og oppfører seg rundt mat. Hvis du har tenkt på å bruke subliminal meldinger å gå ned i vekt, men ønsker å vite opplysningene, holde lesing.

Bruksanvisning

•  Gjør din forskning. Bestemme å bruke subliminal meldinger å miste vekt er bare begynnelsen. Du må gjøre ganske litt forskning for å finne ut hvilket program som har den beste track record. Du ønsker å finne noe som fungerer for et bredt spekter av mennesker og er lett å gjøre. Se etter attester fra fornøyde kunder.

Lytt til den regelmessig. Når du bruker subliminal meldinger å gå ned i vekt, må du være konsekvent å se resultater. Lytt til dine kassetter eller CD-er hver dag på normert tid, og prøve å slappe av mens du lytter til sporene. Dette vil bidra til å åpne sinnet ditt og hjelpe deg å se resultater raskere.

Deal med dine bevisste oppfordrer også. Ved hjelp av subliminal meldinger er bare en del av prosessen; må du også jobbe med andre deler av psyken din å gjøre det arbeidet. Vær oppmerksom på hva du spiser, og spør deg selv om du spiser fordi du er sulten, eller hvis du prøver å fylle et tomrom i livet ditt.

Stay positive. Subliminal meldinger ta tid å jobbe, så det er viktig å holde positivt løpet av din tid på programmet. Tro på din evne til å gå ned i vekt og være vellykket denne gangen.