Digidexo.com

Tegn og symptomer på diabetisk Hornhinnen nevropati

Tegn og symptomer på diabetisk Hornhinnen nevropati


En av virkningene av diabetes er en forringelse i pasientens nerver i forskjellige deler av kroppen. Spesielt pasienter med diabetes har en tendens til å oppleve en nedgang i nerve funksjon i sine fingre, hender, føtter, tær og øyne. Den vanligste typen øye relatert tilstand som rammer en person med diabetes er diabetiker hornhinne nevropati. Diabetisk nevropati hornhinnen er tap av hornhinnenervefibrene som et resultat av diabetes. Øyet-relatert nerve erosjon assosiert med diabetisk hornhinne nevropati har en rekke beslektede tegn og symptomer.

Belastningen på øynene

En av de tidlige symptomene på diabetisk hornhinne nevropati er belastningen på øynene. Selv om belastningen på øynene er et vanlig problem og kan ha mange årsaker, i de tidlige stadier av diabetisk hornhinne nevropati, vil en persons øyne blitt lettere anstrengt i en kortere periode.

Blurred Vision

Som nerver knyttet til en persons øyne begynner å svekkes litt lenger, vil lider av diabetes hornhinne nevropati begynner å oppleve tåkesyn. I første omgang vil dette uskarphet skje på en heller sjelden basis. Med tiden vil imidlertid tåkesyn blitt status quo. I tillegg kan diabetiker hornhinne nevropati forårsake sår forbundet med øynene, som også vil føre til en tåkesyn.

Nedsatt sidesyn

En person som lider av diabetes hornhinne nevropati vil også begynne å legge merke til en markert reduksjon i hennes sidesynet. Som med sløringen av en individuell visjon, i første omgang er reduksjonen i perifert syn gradvis. Men etter hvert som nervene forverres, vil reduksjonen i sidesynet akselerere betydelig.

Hodepine

På grunn av de ulike effektene diabetiker hornhinne nevropati har på funksjonsevnen i øyet, vil en person med denne tilstanden opplever hodepine med en betydelig grad av frekvens. Den hodepine imidlertid ikke, bli mer alvorlig over tid. Faktisk, mange pasienter opplever de mest alvorlige hodepine i løpet av de tidligere stadier av diabetisk hornhinne nevropati.

Økende tap av syn

Som et resultat av den gradvise destruksjon av de corneale nerver, vil et individ diagnostisert med diabetisk neuropati korneal undergå en stadig økende, samlet tap av syn. Mange personer med diabetes som er rammet med diabetisk hornhinne nevropati ende opp fullstendig og permanent blind.

Tidlig medisinsk intervensjon

Tidlig medisinsk intervensjon kan hjelpe til å bremse utviklingen av diabetisk hornhinne nevropati. En person med diagnosen diabetes er best tjent med å få regelmessige øyeundersøkelser minst en gang hvert halvår for å overvåke helsen til hornhinnen nerver og den generelle driften av øyet.