Digidexo.com

Hva Medisinering er bra for Post nasal drypp?

Hvis folk hadde å komme sammen som art og lage en liste over noen av de mest irriterende tingene som folk har å forholde seg til i løpet av en typisk menneskelig levetid, ville post nasal drypp sikkert være et sted nær toppen. Innlegg nasal drypp oppstår når din naturlige slimproduksjon går ut av klask og øker til et punkt der du legger merke til det.

Årsaker og Betraktninger

Hver dag, våre organer produsere flere pints av slim for varme og fukte luften vi puster inn for å gjøre det egnet for nøye balansert åndedrett system. Dette slimet tjener også til å holde støv, bakterier og andre partikler som kan skade lungene våre og komme inn i blodet vårt. Når bombardert av et overskudd av disse partiklene, systemet ramper opp og øker slimproduksjon.

Mens det beste middel for post nasal drypp er å unngå så best mulig uansett hva som forårsaker det, dette er ikke alltid et alternativ, spesielt når allergi sesongen kommer sammen, eller når du har uflaks for å bli syk av en bakteriell eller viral infeksjon i øvre luftveiene. Mens visse infeksjoner forbundet med dryppende nese som en kronisk eller akutt bihulebetennelse kan kreve lege foreskrevet antibiotika, vil de fleste forhold løse seg selv i tid gitt et normalt immunforsvar. Det beste man kan gjøre da, er bare behandle symptomene som de skjer for å minimere ubehag eller sjenanse for vårt daglige liv.

Medisiner Ledige

Den mest direkte og effektiv måte å angripe post nasal drypp vil trolig komme i form av steroidbaserte nesespray. Disse spray (som ofte krever resept), har anti-allergiske og inflammatoriske egenskaper som raskt kan håndtere en rennende nese, lunger og post nasal drypp. Problemet med disse spray er som kan ha skadelige bivirkninger, så de må brukes med forsiktighet og i konstant samråd med lege.
Et annet alternativ kommer i form av muntlige steroider som også kan være ganske potent, og i likhet med spray, de kan være skadelig på lang sikt.
Sannsynligvis den mest brukte og tilgjengelige medisiner er nyttige i arbeidet med dryppende nese er antihistaminer. Disse stoffene bidrar til å blokkere noen av kroppens reaksjoner på allergener som fører til innlegg nasal drypp. Claritin og Benadryl er mest vanlig.
Nasale decongestants er en annen vanlig gren av medisiner som er nyttige når du opplever post nasal drypp. Spray versjoner som afrin vil umiddelbart bidra med hevelse i nesehulen og la slimet å passere lettere, men de kan bli farlig og vanedannende hvis brukt i mer enn noen få dager.

Konklusjon

Det er viktig å vurdere de potensielle bivirkninger eller farer ved bruk av disse medikamentene. Likevel bør disse medikamentene kan hjelpe deg med å håndtere at uopphørlig og distraherende post nasal drypp, og gir deg lettelse å arbeide, leke eller slappe av i fred.