Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Pain Relief

Ifølge familydoctor.org, over-the-counter smertestillende midler er ideelle for å redusere smerte, men hjemme rettsmidler er også bra for lettelser muskel og leddverk. Enten du har en kald eller influensa eller forstuet en muskel, eller du kan ikke bli kvitt det hodepine, kan hjemme smertelindring rettsmidler bidra til å redusere ubehag.

Hodepine

Hodepine er vanskelig å forholde seg til, og noen ganger ta en over-the-counter smertelindring reduserer ikke smerter eller ubehag. En populær hjemme bøte for hodepine er å gni 1 til 2 dråper peppermynte olje på templene, og massere det inn i huden. En tysk studie publisert av det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health fant at bruk av peppermynteolje var det tilsvarer å ta 1000 mg av smertestillende paracetamol. Den peppermynteolje ser ut til å stoppe legemet i å overføre signaler for smerte på sentralnervesystemet.

Forstuinger

En av de beste hjem rettsmidler for smertelindring som involverer forstuinger er RICE-metoden, som står for hvile, is, kompresjon og høyde. Når du lider av en forstuing eller revet muskel, umiddelbart stoppe hva du gjør for å hindre ytterligere skade. Ved å fortsette sporten på en skadet muskel eller sene, er du øker indre blødninger til området. Dekke området med et håndkle, og legger inn en ispose over skade å redusere hevelse. Hold isen på stedet i 15 minutters intervaller, mange ganger i løpet av dagen.

Pakk forstuing eller rive med en klut bandasje eller pakk å legge trykk på blødningen blodårer og kapillærer. Ved hjelp av kompresjon, vil man hindre blod fra å spre seg internt til resten av området. Til slutt, holde området forhøyet for å redusere blodtrykket i revet eller forstuet ekstremiteten. Holde det løftet vil redusere trykket i stedet, redusere ytterligere skade allerede skjøre blodårer.