Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Gas med urter

Flatulens, eller gass, kan føre til at ikke bare smerte, men også forlegenhet når det skjer i det offentlige. Visse matvarer, som kokt bønner, kan føre til denne tilstanden, som kan overspising og noen feil mat kombinasjoner. Hvis du er den typen person som bare må prøve hver tallerken tilbys til en potluck middag eller en buffet, kan gass resultat av uvanlig blanding av matvarer. Med litt kunnskap om hvordan kroppen din normalt reagerer på noen matvarer og mat kombinasjoner, kan du lære å hindre at gass skjer. Urter kalt carminatives kan gi mye hjelp til de som lider av gass. Det er enkelt å lage urtete, og du vil sette pris på fordelene enda mer enn god smak og sunne ingredienser en te kan gi kroppen din.

Bruksanvisning

•  Vær forsiktig med hva du spiser. Bønner ofte føre til at gass i mange mennesker, så hvis du vet at du skal spise bønner, forberede en urte te som reduserer gass som beskrevet i trinn 3.

Vet hvis du lage din egen tørkede bønner, tillegg av en meksikansk urt som heter epazote sies å "de-gas" denne legume når du spiser den. Epazote er lett å vokse i de fleste klimaer, eller du kan kjøpe det tørke på naturlig mat butikk eller på nettet.

Bruk en kombinasjon av fire carminative, eller gass-busting, urter i en hyggelig smaker te å gi god lindring fra gass. Kombiner en teskje av det følgende i én liter vann: anis frø, fennikel blader, frø eller andre plantedeler, ingefær og peppermynte blader. Kok vann og deretter legge de tre første urter og la det småkoke i fem minutter i en gryte. Slå av varmen og tilsett peppermynte. Bratt i 15 minutter og deretter nyte en eller flere kopper te før du føler lettelse.

Innse peppermynteolje hjelper mange folk når de opplever gass. Bare bland to eller tre dråper peppermynteolje til en kopp varmt vann og drikke denne blandingen etter et måltid som kan føre til at gass.

Tips og advarsler

  • Hvis du unngår å kombinere protein - alle typer kjøtt - med frukt i samme måltid, kan du bidra til å hindre at gass. Enhver type sukker spist i samme måltid som kjøtt kan noen ganger føre til at gass.
  • Hopp kald drikke, kaffe og te med måltider hvis de ser ut til å føre til at gass.
  • Andre urter som kan hjelpe gass og andre mageproblemer inkluderer fennikel, bukkehornkløver, linfrø og kattemynte.
  • Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.