Digidexo.com

Best Immune Booster & Chinese Herb

Hvis du er en av de uheldige menneskene som opplever et lavt immunforsvar fordi du hele tiden å bli syk, kan den kinesiske urten astralagus være hva immunforsvaret er på jakt etter. Astralagus har vært brukt i Kina i over 4000 år. Selv om den gamle kinesiske visste ingenting om bakterier eller virus, ble denne urten brukt styrke kroppen, og gir et skjold av sorterer mot sykdom. I dag kan astralagus anvendes for å behandle og bygge opp immunsystemet effektivt.

Fordeler

Astragalus er rike på polysakkarider, og øker aktiviteten av mange forskjellige typer av immunsystemceller, inkludert makrofager og T-lymfocytter. Det fungerer ved å stimulere nesten alle deler av immunsystemet aktivitet. Astralagus arbeider direkte i benmargen, der immunceller er opprettet. Det fungerer også i lymfevevet, stimulere deres vekst inn i aktive immunceller, frigjør disse forsterkede cellene i kroppen.

Dette immunsystemet bygningen evnen kan ta flere måneder for å arbeide, men. Astralagus må ta på seg en lang sikt hvis du vet du har et svekket eller svekket immunforsvar. Lang tids bruk av denne urten anses 30 dager eller mer. I løpet av denne tiden, har astralagus evnen til å øke aktiviteten av miltceller, noe som bidrar til å bygge opp immunsystemet.

Forskning

Ifølge University of Texas Medical Center i Houston, har astralagus sterke immunostimulerende effekter, og kan hjelpe i behandlingen av kreftpasienter. I studien sammenlignet forskerne skadet immunceller til kreftpasienter med blodet fra normale menneskelige pasienter. Kreftpasienter som fikk Astragalus ekstrakt hadde fullstendig restaurert funksjon til deres immunceller, ofte øke aktiviteten i cellene.

I tillegg er astragalus i stand til å stimulere produksjonen av interferon, og øke dens kraft til å bekjempe sykdom. Den felles virkning av interferon og astragalus rot, ikke bare forkortes lengden av forkjølelse, men reduserte forekomsten av fange forkjølelse i første omgang.

Hvordan ta

Røttene til Astragalus planten kan brukes i te, tinkturer, og supplement form. Du kan kjøpe tørket rot til enhver velfylte kinesisk urt butikk eller en godt utstyrt naturlig helsekost butikk. Å lage en te, kombinere 2 ss tørket urt i en halvliter kaldt vann, kok opp, så la bratt og kjølig i ti minutter. En anbefalt dosering er mellom en til to kopper per dag for å øke immunsystem. Du kan legge en teskje honning til te for å gjøre det mer spiselig. Et anstrøk av Astragalus er også tilgjengelig. Følg doseringsanvisningen på flasken nøye. Du vil ønske å fortynne skjær for en mer behagelig test.

Advarsler

Astragalus er ansett som en trygg urt. Men kan noen bivirkninger inkluderer oppblåsthet, lavt blodtrykk, og dehydrering. Unngå å ta hvis du har en autoimmun sykdom som lupus. Astragalus kan også forstyrre blodpropp. Snakk med legen din før du tar for å diskutere fordeler og risiko forbundet med å ta Astragalus.