Digidexo.com

Forvaltning av astma

Forvaltning av astma


Astma er en betennelse i luftveiene, eller bronkiene. Under et astmaanfall, musklene i bronkiene stramme og foring av disse rørene begynner å svelle. Dette resulterer i en reduksjon i mengden av luft som kan passere gjennom luftveiene. Det er hva som forårsaker tungpustethet lydene du hører hvis du har astma. For noen mennesker, kan astma aldri bli kurert, men symptomene kan administreres.

Unngåelse

Unngå stoffer eller situasjoner som har utløst et astmaanfall i det siste. Det kan være umulig i alle tilfeller, men mange ganger du kan avverge et astmaanfall ved å unngå kjente utløsende faktorer. Noen av disse kan være hunder, katter, støv, kulde vær, kjemiske irritanter, mold, røyk, pollen og stress. Allergier og astma forekommer ofte sammen.

Langsiktige resultater

Behandle astma for langsiktige resultater. Dette innebærer bruk av medisiner som hindrer heller enn å behandle betennelse og luftveisspasmer. Disse legemidlene omfatter kortikosteroider som Azmacort, AeroBid, Flovent og Vanceril, som hindrer betennelse. Bronkodilatorer som Serevent bidra til å holde luftveiene åpne. Advair og Symbicort er kombinasjons medisiner for langsiktig astmabehandlingen som inneholder både steroider og bronkodilatorer.

Stress Reduction

Lindre stress i livet ditt for å hjelpe administrere astma. Stress spiller en viktig rolle i astma. Stress kan utløse et astmaanfall og gjøre det vanskeligere å reversere. Lær stress-reduserende teknikker som selvfølelsen og guidede visualiseringer som du kan bruke under et akutt anfall. For å redusere det daglige stressnivået, ta opp meditasjon eller yoga, slik at du kan lære å slappe av og la musklene i luftveiene og lungene for å frigjøre spenninger.