Digidexo.com

En Instant Cure for Tennis Elbow

Tennis albue er en smertefull tilstand av sener på utsiden av armen. Til tross for navnet, er det ikke begrenset til tennisspillere. Mens kort- og langsiktige behandlinger er tilgjengelig, er det viktig å forstå dette kronisk tilstand og vite alternativene for å holde den fra repeterte.

Hva er Tennis Elbow?

Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er en betennelse i sener i den ytre (Iateral) del av albuen. Betennelsen kan være forårsaket av tennis aktiviteter, for eksempel gripende en racket eller svingende en forehand, men tennis er ikke alltid årsaken til smertene. Repeterende bevegelser som involverer vridning eller nonsport aktiviteter som hekling eller skrive kan føre til tennisalbue.

Tennis albue, også kalt senebetennelse, kan begynne som en mild smerte etter en aktivitet. Venstre ubehandlet, men det kan bli begrensende til det punktet at bare plukke opp en liter melk årsaker ødeleggende smerte.

Instant Cures for Tennis Elbow

Naturligvis, alle som opplever tennisalbue ønsker umiddelbar lindring. Leger vanligvis foreslår innledende behandling av hvile, ibuprofen og is å få fart på healing. Hvis denne behandlingen ikke bringer lindring, kan neste steg være Kortison skudd.

Injeksjoner av kortison steroid ofte umiddelbar lindring av smerter, og for noen pasienter kan presentere en umiddelbar kur. Kortison er administrert i legekontoret. Noen mennesker opplever en innledende brennende følelse, etterfulgt av lindring av smerte. Mens kortison reduserer betennelse, er det noen bekymringer om bruk av denne medisinen. The Mayo Clinic anbefaler at kortison skudd kan føre til forringelse eller skade på felles. Gjentatt bruk kan ikke være effektiv, og hvis smertene vedvarer, kan kirurgi være nødvendig å reparere senen.

Når smerte og ømhet har sunket, er neste trinn å holde tennisalbue fra repeterte.

Long-Term Treatment of Tennis Elbow

Totalt sett er den beste behandling for tennisalbue forebygging. Når du identifisere hva som forårsaker smertene, kan du hindre det. Endre racket grep størrelse eller endre en forehand å involvere mindre håndleddet handling kan hjelpe. Økende hviletid mellom aktiviteter eller bruk en støttende albue stropp kan beskytte sener.

Styrke og Conditioning Coach / trener Mary Jo Campbell i USA Tennis Association (USTA) anbefaler flere øvelser på USTA hjemmeside (referanse 2) for å styrke sener og muskler i albuen området slik at de er mindre utsatt for stress av repeterende bevegelser .

Ved å forstå hva som forårsaker tennisalbue og vite måter å behandle og forebygge skader - enten det er en umiddelbar kur eller langsiktig treatment-- du kan holde armen din sunn og smertefri.