Digidexo.com

Hvor lenge Pet Dander Allergi Siste i mennesker?

Pet allergi er aldri Herdet

Pet dander allergier blir aldri kurert. De kan behandles på en rekke måter, men det er bare én måte å unnslippe kjæledyr dander allergier helt: unngå kjæledyr. Innenfor denne grensen, vil de fleste allergisymptomer klare innen en periode etter kjæledyr dander har blitt eliminert fra ditt hjem og liv.

Hvor lenge før symptomene igjen?

En enkelt allergisk angrep vil vanligvis klare opp i løpet av noen timer til et par dager. Allergiske symptomer utviklet seg over tid kan ta måneder å fullt ut løse. Hvis det har oppstått skade på systemet (for eksempel hvis astma har blitt utviklet som et resultat av allergi) tilstanden kan være kronisk.

Best Practices

Den beste måten å håndtere kjæledyr dander allergier er å finne et nytt hjem for kjæledyr eller husdyr. Men mange mennesker er uvillige eller ute av stand til å re-kjæledyr. I slike tilfeller bør en lege konsulteres om det beste løpet av behandlingen. Enkelte individer er gode valg for desensitivisering gjennom injeksjoner. I denne behandlingen, er liten spormengder av allergenene injisert inn i kroppen på et jevnt grunnlag for å tvinge immunsystem for å lære å ignorere de allergener. For mange pasienter vil imidlertid det beste valget av handlingen være å bruke en kombinasjon av medisiner og teknikker utviklet for å fjerne eller redusere kjæledyr dander i hjemmet.

Allergivennlige kjæledyr?

Det er virkelig ingen allergivennlige kjæledyr, med svært liten mulighet for slike skapninger som fisk og skilpadder som ikke bare har ingen pels, men som kaster sine huden inn i en tank med vann. Utover det, men kjerneproblemet med kjæledyr dander allergier er at et kjæledyr må ikke bare ha begrenset hår eller pels å felle - det må også ha ingen hud flak å kaste, ingen spytt sette inn, eller noen annen form for protein til la rundt miljøet. Allergisk reaksjon er en reaksjon på den delen av immunsystemet til et fremmed protein. Akkurat som systemet prøver å bli kvitt bakterier, og avviser utenlandske blodoverføringer, er kroppen din ha en immunreaksjon på kjæledyret naturlige proteiner. Den eneste virkelig allergivennlige kjæledyr ville være et kjæledyr uten fremmede proteiner. Pet steiner kvalifisere seg. De fleste andre dyr ikke.