Digidexo.com

Behandlinger for plexus brachialis Skader

Tusenvis av mennesker lider av forskjellige nivåer av uførhet på grunn av brachial plexus skader, i hvilken skulderen blir presset ned med kraft mens hodet tvinges oppover, bort fra at skulderen. I en plexus brachialis skade, forårsaket det meste av ulykker, fall eller svulster, nerver og nerverøtter bli skadet, noe som fører til tap av funksjoner av lemmer og sifre. For noen, særlig små barn, healing kan ikke kreve behandling. Men i de fleste andre tilfeller, pasienter gjennomgår streng fysioterapi, noen ganger kirurgi, og selv psykologisk behandling.

Spesialist Treatment

Så snart oppdaget, pasienter av plexus brachialis skader trenger å se en spesialist. Avhengig av art og alvorlighetsgrad av skaden, som bestemmes gjennom elektromyografi, legen kan bestille magnetic resonance imaging og kanskje til og med en CT scan for å se om det er noen lekkasje eller skade i ryggmargen. Hun kan vurdere kirurgisk undersøkelse for fysisk inspeksjon av skadenivået. En donor nerve pode fra pasientens eget ben utført mellom tre til seks måneder etter at den faktiske, kan bli gjennomført også. Andre metoder for behandling kan omfatte operasjoner av arrvev fjerning og sene og muskel utgivelse.

Pain Relief

Elektrisk stimulering er den beste behandling for de ekstreme knusing, trykksmerter. En "smerte gate" - pasienten tar opp en oppgave eller aktivitet som vil holde sitt sinn på arbeidet eller tanke for hånden. som syltetøy impulsene fra smerte i hjernen hans - har ofte jobbet underverk.

Regelmessige behandlinger med kiropraktorer og strenge masserer har også kjent for å være nyttig for plexus brachialis skader.

Operasjoner for smertelindring inkluderer de å blokkere nerver, plassere en pumpe for å slippe smertestillende rett til berørte området, og ablativ operasjoner, der avslutninger av nervene er svidd av.

Trening

Regelmessig trening forebygger muskler knyttet til de skadede nerver fra atrophying og krymper og holder bevegelsesevne i de berørte kroppsdelen. Det er viktig for pasienten å holde lem og sifrene løs til enhver tid.

Smertestillende legemidler

Mange legemidler behandle smerter rett etter skaden og under utvinning perioden etterpå. Opiater og anti-inflammatoriske medisiner faller i denne kategorien. Likevel, på grunn av uønskede bivirkninger og muligheten for avhengighet til smertestillende piller, er pasienter rådes til å holde opp andre metoder for behandling, spesielt langvarige og kroniske tilfeller.

Utradisjonelle metoder

Sammen med konvensjonelle fysioterapi metoder, andre ikke-tradisjonelle former for behandling, som for eksempel aqua eller hydroterapi i et varmt vann basseng kan hjelpe også. Temperaturen og hydrostatisk kraft hjelpe løsne og strekke påvirket muskelen.

Som rekreasjon av motoriske funksjoner av alle muskler vil kreve intensiv behandling i lang tid, post-reinnervation, pasienter vil trolig gjennomgå en langsiktig rehabiliteringsprosessen.

Psykologiske problemer

Som konstant smerte og tap av visse kroppsbeherskelse ofte resulterer i depresjon og relaterte psykologiske problemer, er pasienter rådes til å søke rådgivning og gruppeterapi. I noen tilfeller kan legene selv foreskrive antidepressiva, off som pasienten kan bli avvent på et senere tidspunkt, når han eller hun blir mer vant til livet endrer skade og kommer til å akseptere det og gå videre.