Digidexo.com

Hva Urter å ta for Candida albicans

Candida albicans en sopp som normalt finnes i magen og fordøyelseskanalen. Behandle den med urter kan være svært affektive. Når du vurderer hva urter for å ta for candida albicans, er det flere å velge mellom. En viktig ting å huske er at soppen er en form for gjær som naturlig lever i kroppen. Så behandle det betyr å få det under kontroll, ikke ødelegge den.

Allopathic Treatment

Gå til legen din for å fastslå den eksakte årsaken til tilstanden din. Det er mange soppdrepende medisiner tilgjengelig for å kurere noen form for gjær overvekst. Soppdrepende medisiner kan inntas i tablettform, muntlig skyll, kremer, vaginal tabletter og stikkpiller. Hvis legen din bestemmer at du har en vaginal gjær infeksjon, er det mange over-the-counter narkotika tilgjengelig, for eksempel vagistat (ticonazole) eller Monistat (mikonazol). Diflucan (flukonazol) kan være foreskrevet av legen din hvis over-the-counter alternativene ikke fungerer. Tillat to dager til to uker for å merke noen forbedring i din tilstand.

Herbal rettsmidler

Pau d'arco bark er en kraftig soppdrepende, samt antibakteriell, som bidrar til å kvitte seg med skadelige gjærceller og styrker immunforsvaret. Å drikke som te, koke 2 ss av denne urten i én liter vann; konsumere 3-6 kopper daglig, eller bruke som en vaginal douche etter at te er avkjølt.

Echinacea stimulerer hvite blodlegemer og øker immunforsvaret, noe som bidrar til å eliminere gjærceller. Å konsumere echinacea i skjær form, legg fra åtte til 10 standard dråper i en kopp med vann, bland godt, og drikk det ned. Gjør dette to ganger om dagen i en uke, eller som helsepersonell - vanligvis en herbalist - dirigerer. Drikk 2 til 4 ml av Echinacea juice, eller ta 1000 mg i kapselform, tre ganger per dag.

Hvitløk er en av de mest populære urter rundt. Denne urten har flere svovelforbindelser som er svært kraftige soppdrepende blandinger. Ideelt sett bør du spise denne urten rå ved å sette den i en salat, en dukkert eller salsa. Hvis du må lage det, prøve det i spaghetti saus. Ta ett fedd om dagen for sine helbredende fordeler, eller ta en kapsel eller tablett som tilsvarer 4 000 til 5 000 mcg av allicin eller som anvist.

Oregano olje har veldig sterk antibakteriell, soppdrepende egenskaper, og det er også ansett som en naturlig antibiotika. Ta 200 til 400 mg i kapselform mellom måltidene to ganger om dagen. Du kan også legge til denne urten til en salat dressing eller sette noen dråper olje i et glass med vann, bland og drikke rett. Oljen har carvacrol, en fenol som er et effektivt anti-soppforbindelse.

Bruk Forsiktig

Rådfør deg med en herbalist å fastslå den optimale dosen for deg å ta. Tross alt, du ønsker å få gjær under kontroll, ikke utrydde den. Vær også oppmerksom på at enkelte urter kan forårsake bivirkninger og kan samhandle med andre reseptbelagte medisiner, kosttilskudd, urter og over-the-counter narkotika, så snakke med legen din når du er i tvil.