Digidexo.com

Spise annenhver dag i Vekttap

Å miste vekt, mens givende, kan være en frustrerende og vanskelig prosess. På grunn av dette, mange mennesker er fristet til å prøve "Crash" dietter, hvor de bare spiser bestemte matvarer eller spise svært lite. Å spise annenhver dag for vekttap er ikke en sunn måte å nå og opprettholde målet ditt i vekt. Kombinere et sunt og balansert kosthold med trening og litt tålmodighet er den sikreste måten å miste vekt og holde den av.

Sunn ernæring

Hvis du har planer om å hoppe over måltider for å gå ned i vekt raskere - ikke. Hoppe over måltider eller spise annenhver dag kan høres ut som en måte å redusere kalorier, men det faktisk er svært usunn. Hvis det går lang tid uten mat sender kroppen inn i "sult" modus. Ved å gjøre det, vil kroppen holde på til de kaloriene du har konsumert, gjøre dem til fett. Nøkkelen til vekttap er et sunt, balansert kosthold hvor du spiser hver eneste dag. Hvis du velger en konsekvent spising plan fylt med viktige næringsstoffer, vil det ikke føles som en "diett", og du vil være i stand til å holde det opp for en lang tid. Protein, som egg, bønner, tofu og skinn fjærfe, hjelpe deg å bygge og vedlikeholde muskler, og holde deg mett lenger. Pass på å også innlemme rikelig med frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter, og hele korn. Mengden kalorier trengs per dag for å holde kroppen din kjører optimalt, men likevel gå ned i vekt varierer per individ. Hvis du trenger ekstra hjelp planlegge din ernæring, ta kontakt med din lege for veiledning.

Trening

Kombinere trening med et balansert kosthold er en effektiv måte å gå ned i vekt, og vil hjelpe deg å miste de ekstra pounds raskere enn diett alene. Hvis du er ute av form, bør du begynne langsomt. Til slutt, mål for 30 minutter med kondisjonstrening, tre til fem dager per uke. Kardiovaskulær trening inneholder noe som får hjertet ditt pumper: basketball, svømming, løping, fotturer eller dans er alle gode cardio trening. Bland opp din cardio med styrketrening på off dager, og satse på 2-4 av disse dagene per uke. Styrketrening raskt toner og styrker musklene, og gode styrke øvelser inkluderer vektløfting, yoga og pilates. Hvis du er usikker på hva du liker, kan du gjerne prøve flere forskjellige aktiviteter. Poenget er å få kroppen i bevegelse - vil du føle deg bra og gå ned i vekt raskere.

Tålmodighet

Dette er den tyngste delen. Å være tålmodig når du ønsker å se resultater umiddelbart kan være veldig frustrerende. Mange mennesker som adopterer en sunn livsstil kan ikke begynne å se resultater for uker eller en måned, noen ganger lengre. Imidlertid vil ta vare på kroppen din gjennom riktig kosthold og mosjon i stedet for å forsøke risikabelt crash dieting lønne seg i det lange løp: i tillegg til å miste vekt trygt, vil du tjene en levetid på helse og fitness.