Digidexo.com

Kutte ut alkohol for å miste vekt

Kutte ut alkohol for å miste vekt


Alkohol er nedtynget i tomme kalorier, og mengden av forbruk er blitt vist å ha en direkte sammenheng til en persons vekt. Hvis du synes du kan ikke kutte ut alkohol helt, men likevel ønsker å gå ned i vekt, det er sunnere alternativer med færre kalorier. For å få de beste resultatene, snakke med en lege eller diett profesjonell om alkohol forhold til dine spesifikke vekt mål.

Kalorier i alkohol

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, er det et gjennomsnitt på 149 kalorier i en 12-unse øl, 80 kalorier i fire gram av rødvin, 140 kalorier i en standard martini, og 60 kalorier i en unse av gin eller vodka. Hvis du spiser seks glass vin og to øl i uken, er du inges en ekstra 37 344 kalorier i året.

Tomme kalorier

Ifølge National Institute of Health, kaloriene i alkohol er "tomme" kalorier fordi alkohol gir ingen næring, vitaminer eller mineraler. Disse tomme kalorier kan føre til den som drikker for å overgå sitt daglige kalorigrense og bidra til vektøkning.

Alkoholens effekt på BMI

Body Mass Index er et mål på en persons vekt i forhold til høyden sin regnskap for deres alder. En høyere BMI kan indikere at en person er overvektig. En studie utført av National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism fant at de som drikker en liten mengde alkohol har de laveste BMI og de som drakk det meste hadde de høyeste BMI. Forfatterne av studien hevder at de kaloriene som kommer fra alkoholforbruk kan føre til vektøkning over tid. Også, siden alkohol er ofte forbrukes i sosiale sammenhenger, det kan også oppmuntre til å spise og ytterligere øke kalori teller.

Diett tips

Ifølge to Live Lean dag, en slanking nettside, er det visse typer alkohol som er bedre enn andre fra en slanking perspektiv. Det kan være urealistisk å kutte ut all alkoholforbruk, så dieter bør skifte til disse typer drinker å unngå inntak av overflødige tomme kalorier. Vurder å bruke diett brus eller soda vann i blandede drinker for å minimere kalori innvirkning. Hvis du kommer til å drikke øl, sørg for at det er en lettøl. Disse kan inneholde opp til 100 kalorier mindre enn standard brygg. En hvitvin spritzer med to gram av vin og seks gram av selters har bare 40 kalorier.

Snakk med en profesjonell

Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du snakke med legen din eller en ernæringsfysiolog om hvor mye alkohol at du bør spise i tråd med kostholdet ditt. Alkohol påvirker individer annerledes, og din ukentlig inntak kan justeres for å støtte dine spesifikke vekttap mål