Digidexo.com

Fast vekttap metoder

Du kan ha mer enn én begrunnelse for ønsket om å gå ned i vekt og et dusin mer for å ville gjøre det raskt. Med så mange diett metoder som hevder å hjelpe deg å slippe en kjole størrelse i en uke, kan det være fristende å se etter raske vekttap metoder. Snakk med legen din før du starter noen nye diett programmer om risikoen forbundet med raskt vekttap.

Skinny i sju dager

Du kan være ute etter å gå ned i en haug i en uke for å sparke i gang en langsiktig vekttap plan eller å bare passe inn i den spesielle kjole for en spesiell anledning. Uansett hva motivasjonen er, kan du gjøre enkle endringer i kosthold og livsstil for å miste pounds raskt. Først bør du erstatte alkohol og sukkerholdig drikke med vann. Ikke bare vil du eliminere massevis av kalorier fra kosten din, vil du også hydrat cellene, noe som gjør at du føler og ser fantastisk. Prøv å ikke spise karbohydrater som brød og pasta i den uken du prøver å kaste pounds siden de kan føre til at du bloat og holde på vann (så salt mat). Reduser serverer porsjoner og få trening for å øke muskelmasse og metabolisme. Hvis du føler deg trøtt i løpet av dagen, får en ekstra time søvn. Dette vil hjelpe kroppen din avtale med færre kalorier og hjelpe deg å få energi til å trene. Legg frukt til kosthold for å redusere sult cravings og øke fiber for å hjelpe kroppen din eliminere hva den ikke trenger. Hvis du holder deg til dine våpen, bør du være i stand til å komme inn som mindre kjole og føler stor, også.

Avgiftning

Det er mange avgiftning og rensing dietter som hevder å hjelpe deg å miste masse vekt veldig fort. Mens disse dietter kan hjelpe deg å kaste pounds raskt, innse at en detox er utformet for å eliminere giftstoffer og avfall som kroppen din ikke har metaboliseres. Som et resultat, er deg i stand til mer effektivt å behandle matvarer og bruke kalorier. Vekttap er et biprodukt av denne.
Det er tre typer av avgiftning dietter: den raske, økologisk mat kosthold og tilskudd. Fasten er den mest aggressive der hele mat er fjernet fra kostholdet ditt i tre til ti dager. Du spiser fersk juice og hjemmelaget lemonade drinker. En økologisk mat detox fjerner all bearbeidet mat fra kostholdet ditt og begrenser mat til frisk frukt og grønnsaker, økologisk kjøtt og nøtter. Kosttilskudd hjelpe leveren og nyrene fungere bedre og bistå i å eliminere giftstoffer. Alle detox dietter bør involvere forbruker minst to liter vann daglig sammen med dine diettbehov.

Slankepiller

Det er så mange slankepiller på markedet, både på nettet og i butikker, er det vanskelig å holde styr Sammen med utvalget er mange suksesshistorier samt helsemessige bekymringer. Noen av de mer populære piller er Lipovox, Ephedrasil, Xyphedra og Liponesta. Internett har mange argumenter for og imot om alle disse og mange steder advarer om produkter med forbudte ingredienser. Poenget er at du bør alltid konsultere legen din før du tar en pille som garanterer vekttap.

Risiko for Fast Vekttap

Når du mister vekt for fort kroppen din forutsetter at du er i krise modus. Det forstår ikke du er ute etter å slippe en kjole størrelse. Resultatet er en endring i stoffskiftet; det bremser ned for å spare kalorier. Dette er ikke til å hjelpe deg å miste vekt. Andre risiko for raskt vekttap er diaré og forstoppelse. Diaré kan føre til dehydrering. Å miste vekt fort kan også føre til en elektrolytt ubalanse, tretthet og humørsvingninger.