Digidexo.com

Ananas og vekttap

Ananas og vekttap


Deilig, saftig ananas med sin karakteristiske smaken har en kraftig, naturlig vekttap hemmelig. Den inneholder enzymet bromelain, som er en god hjelp til fordøyelse av proteiner og fett, og en naturlig anti-inflammatorisk middel. Ananas er kalorifattig, uten fett, og høy i vanninnhold. Alle disse faktorene kombinert gjør ananas et godt valg for din diett plan.

Ananas er Low Calorie

En servering av ananas, eller ca 1/2 kopp, inneholder bare 41 kalorier og ikke fett. Til tross for sin naturlige sukkerinnhold, den inneholder bare 11 gram karbohydrater. Den inneholder også fiber, noe som reduserer virkningen av karbohydrater, og bringer den justerte karbohydrat verdien til 10 gram. Dette er en kalori og carb røverkjøp, spesielt når du tenker på sin gunstige pektin, vitamin C, og høyt mineralinnhold.

Ananas som et rensemiddel

Fordi enzymet bromelain i ananas bryter ned proteiner, er det nyttig i fordøyelsen. Den brukes i behandling av fedme på grunn av sin evne til å bryte ned fett i tillegg. Bromelain gjør det en god rengjøringsmiddel for fordøyelsessystemet, er too.The sammensetningen av bromelain enzymet ødelagt av varme og kroppen kan ikke bruke den. Så, nei ananas opp ned kake. Bare fersk, rå ananas er best.

Ananas som et vanndrivende

Ananas er høyt vann mat, bestående av 87 prosent vann. Ikke bare det, inneholder enzymet bromelain kalium, slik at det faktisk nøytraliserer natrium, arginin og noen syrer. Dette bidrar til å evakuere vann, spyle fettet ut med det. Det drenerer selv fettvev, og dermed være en behandling for cellulitter. Det er en velsmakende måte å legge til vanninntaket.

Allsidighet av Pineapple

Ananas er en velsignelse for din spising plan fordi det er så allsidig. Det gjør en deilig smoothie og kombinerer godt med andre frukter, eller er fantastisk i seg selv. Bruk den i shish kebab, og legger til det etter at du har grillet kjøtt og grønnsaker. Unn deg en dessert ved å blande den med sjokolade protein pulver, eller sukkerfri kakao, bare legge nok vann til å lage en glatt konsistens. Kjøle og deretter har det som snacks eller sammen med et måltid.

Pineapple Vekttap Forslag

Innlemme ananas i noen vekttap plan. Eller du kan også bruke ananas til å hoppe starte rensing og vekttap. For tre dager, gå på en frukt fort. Bo med epler, pærer, bær og ananas. Til middag, spise en hel rå ananas, eller så mye som du ønsker. På slutten av de tre dagene, vil systemet bli renset, og vil du ha mistet vann vekt. På dette punktet, gå på en lav-kalori balansert spise plan.