Digidexo.com

Cancer Prevention Supplements

Cancer Prevention Supplements


The Centers for Disease Control and Prevention liste kreft som den nest største dødsårsaken i USA. Et individs genetiske bakgrunn kan holde noen indikasjon på hvor sannsynlig han er å utvikle kreft, men en rekke forebyggende tiltak kan fortsatt bli tatt. Kreft forebyggende kosttilskudd kan gi kroppen ekstra støtte som trengs for å avverge kreft celle invasjoner.

Kreftmekanismer

Cancer er en sykdom som starter inne i de enkelte celler i kroppen. Hver celle har sitt eget sett av DNA-materiale som regulerer de prosesser som foregår inne i den. Kreft vises når en mutasjon former innenfor denne DNA-strukturen. Som cellene gir opphav til flere celler, vises mutasjon i hver generasjon av nye celler. Kreftceller, særlig multiplisere ved en unormalt hurtig hastighet som står for tumorformasjoner som dannes i dens nærvær. Kreftfremkallende, viral agenter og arvelighet har alle blitt identifisert som mulige årsaker til celle mutasjoner. Kreft forebyggende kosttilskudd forsøke å styrke kroppens allerede eksisterende immunsystemprosesser, og eliminere giftstoffer fra systemet.

Antioksidanter

Antioksidanter er supplement formler utviklet for å eliminere biprodukter som følge av normale cellulære prosesser. Disse biprodukter kalles frie radikaler, og kan potensielt skade cellulære strukturer og prosesser. Frie radikaler er left molekylære fragmenter som bærer elektriske ladninger. Disse elektriske ladninger kan endre andre cellulære strukturer, inkludert en cellens DNA-materiale. Vitamin C beta-karoten, vitamin E og selen er antioksidanter som virker til å redusere konsentrasjonen av frie radikaler i legemet. I praksis kan antioksidanter være i stand til å hindre eller forsinke utvikling av kreftcelleformasjoner i kroppen.

Urter

Urte kosttilskudd er laget av naturlige plantematerialer funnet å ha visse medisinske egenskaper. Kreftforebyggende urter er tenkt å fungere ved å styrke kroppens immunforsvar og angripe eksisterende kreftceller. Gurkemeie er en urt som stimulerer immunsystemprosesser, og i kraft kan bremse veksten av kreftceller. Maitake ekstrakt er en urt avledet fra kinesiske sopp. Det er også kjent for sin evne til å styrke immunsystemprosesser. Grønn te ekstrakt er en annen urt laget av bladene av te-planten. Ekstraktet er kjent for sin ecgc bestanddel som fungerer til å redusere frie radikaler i systemet.

Kalsium

Kalsium er den mest utbredte mineralet i kroppen. Det er en essensiell komponent i normal funksjon av bein, blod, nerver og muskler. I praksis normale nivåer av kalsium aktiverer cellene til å absorbere nødvendige næringsstoffer fra blodet. Studier gjort av National Cancer Institute viser en klar sammenheng mellom inntak av kalsium og redusert risiko for visse typer kreft, men resultatene er som foreløpig uklart. Risikoen for kolorektal kreft spesielt er funnet å avta med høyere inntak av kalsium, men risikoen for prostatakreft er funnet å øke med høyere inntak. Kalsiumnivået i kroppen kan påvirke andre former for kreft-bærende celler også.

Fytokjemikalier

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vedta et sunt kosthold og livsstil kan forebygge de fleste former for kreft. Kostvaner som inneholder et balansert utvalg av matvarer fra de fem store gruppene gir en naturlig kilde til fytokjemikalier. Fytokjemikalier er kjemiske forbindelser som styrker kroppens cellulære og system prosesser. Fersk frukt og grønnsaker, korn, nøtter og belgfrukter er rike på phytochemical forbindelser. Å opprettholde et matens opprinnelige fytokjemisk innhold kan oppnås ved å holde mat på et minimum, og ved å begrense mengden av raffinert og ferdigmat fra kostholdet.