Digidexo.com

Gikt hjem rettsmidler

Gikt er karakterisert ved et overskudd av urinsyre (over 7 mg / dl i kroppen). Urinsyre er produsert naturlig i kroppen når visse matvarer og medisiner (de som inneholder puriner) er brutt ned. Normalt er urinsyre skilles ut som et avfall, men i gikt lider, urinsyrekrystaller bo i leddene og forårsake en smertefull form for leddgikt. Mens gikt kan bli behandlet av en lege, kan visse rettsmidler gjøres hjemme for å bidra til å kurere det.

Kosthold og kosttilskudd

Spis sunt, unngå alkohol og holde seg slank, som folk som spiser dårlig eller er overvektige har en høyere sjanse for å få gikt. Visse matvarer kan bidra til å lindre gikt. Kirsebær eller kirsebær juice, epler eller eple cider eddik blandet med honning, hvitløk, alfalfa, jordbær, bananer, sitrusfrukter, og saften fra franske bønner kan kurere betennelser i forbindelse med gikt og hjelpe rense kroppen for overflødig urinsyre som forårsaker gikt . Safflower kapsler kan hjelpe kroppen din til å helbrede gikt raskere, spesielt når det tas i forbindelse med en diett som tar sikte på å eliminere gikt.

Trening

Visse øvelser kan være nyttig i behandlingen av gikt, og i å håndtere symptomer på gikt. Du bør aldri holde leddene i ro i lange perioder; du bør alltid være å flytte dem minst en bit. Natural Home Remedies.org anbefaler å sette leddene gjennom en hel øvelse rutine to til tre ganger daglig, som innebærer å strekke og utvide hvert ledd til hele spekteret av bevegelse.

Smerte rettsmidler

En pasta laget av sennepspulver og hele hvete pulver kan brukes på leddene som er rammet av gikt å kurere eller lindre smerten. Pastaen bør påføres over natten. Føtter kan også bli dynket i Epsom salter hvis føttene er berørt, og en flanell klut dyppet i varmt lakserolje brukes på ømme ledd kan også hjelpe lindre smerte.