Digidexo.com

Rette for en intestinal gjær infeksjon

Rette for en intestinal gjær infeksjon


Intestinal gjær infeksjoner kan være forårsaket av dårlige kostvaner, matallergier, overforbruk av antibiotika, forurensning og til og med kortikosteroider. Disse stoffene kan forstyrre den normale vekst av Candida albicans i systemet, noe som skaper en rekke symptomer som strekker seg fra hodepine og gastritt å fullverdig autoimmune sykdommer så som fibromyalgi og Crohns sykdom. Intestinal gjær problemer kan vanligvis behandles gjennom endringer i kosthold, kosttilskudd, medisin og colon hydroterapi.

Diet Endringer og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med en intestinal gjær infeksjon, vil du trenger for å eliminere gjær og gluten fra kostholdet ditt. Dessverre, de fleste kommersielle matvarer som brød, pasta, kaker, melk, iskrem, pizza, frokostblandinger, makaroni, frosne desserter og til og med øl inneholder disse stoffene. Men det er en rekke av velsmakende substitutter. Brun ris er glutenfri og kan vanligvis spises hver dag. Det er varme frokostblandinger, brød, pasta, kjeks, iskrem, melk og en rekke andre matvarer som er nå laget av ris. Du kan også spise mange andre korn som Amaranth, quinoa og hirse. Poteter, yams, nøtter og de fleste kjøtt er glutenfri. Spis mye grønnsaker, også, men begrense dine frukt til to om dagen, da de inneholder visse sukker.

Å spise ute på restauranter vil også være en utfordring. Mange måltider tilberedes med sauser og marinade som inneholder gjær eller gluten. Det er best å begrense restaurant måltider til du får din intestinal gjær infeksjon under kontroll.

Dagligvare og helsekostbutikker har mange kosttilskudd som kan drepe gjær. Probiotika vil fylle på tarmfloraen og bidra til å bekjempe overproduksjon av gjær. Fordøyelsesenzymer er også effektive i å bryte dem ned. Hvitløk er en velkjent gjær morder. Det er også brukt effektivt til å drepe gjær i septiktanker. Paul D 'Arco-te kan tas for å eliminere systemiske gjær. Den er tilgjengelig i pilleform, eller du kan bruke bark til å koke te. Det kan ta deg litt tid å bli vant til smaken, men det er svært effektivt. Andre gjær mordere inkluderer cayenne, calendula, grapefruktkjerneekstrakt og reishi sopp. Start ut med en eller to av disse elementene, og deretter introdusere andre hvis du trenger dem. Det er trolig best å starte med en probiotiske og hvitløk eller Paul D 'Arco te.

Innse at når systemisk gjær er drept i systemet, utgivelser det giftstoffer. Siden du er i gjenopprettingsprosessen, kan disse giftstoffene gjør du føler deg syk til tider. Dette er normalt og disse symptomene vil etterhvert passere.

Medisinering

Leger vanligvis foreskrive nystatin for et par uker når de diagnostisere pasienter med tarm gjær infeksjoner. Nystatin er tilgjengelig i mange former, men piller eller pulver er vanligvis brukt til intern gjær. En påminnelse er å innse at de fleste leger ikke tillegge til mange av alternativ medisin praksis. Du vil ofte nødt til å få hjelp på egen hånd. Heldigvis har mange mennesker hatt denne typen problemer og alternative kurer har fungert bra.

Colon Hydroterapi

Du trenger kanskje ikke colon hydroterapi, men det er svært effektivt i spyle systemisk gjær ut av kroppen din. Denne behandlingen spyler vanligvis ut giftstoffer produsert fra den døende gjær. Disse giftstoffene kan ende opp i blodet, celler og vitale organer hvis venstre ubehandlet. Colon hydroterapi er sterkt anbefalt for personer med mer kompliserte sykdommer som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, flere kjemiske følelser og selv multippel sklerose.

Colon hydroterapi er normalt utføres av en lisensiert kolon terapeut. Du finner dem i Gule Sider eller gjennom uavhengige helsekostbutikker. De fleste praksis med andre alternativ medisin spesialister som soneterapeuter, akupunktører og massører. Selv om denne behandlingen kan virke krenkende, er det gjort med en høy grad av privatliv. De fleste mennesker har mer energi og føler seg bedre etter en behandling, men du vil vanligvis ha flere økter.