Digidexo.com

Hvordan Følg Thyroid Diet

Hvordan Følg Thyroid Diet


The Thyroid Diet, skapt av Mary Shomon, er basert på ideen om at mange mennesker har vektproblemer på grunn av udiagnostiserte skjoldbrusk problemer. Personer med hypotyreose ofte opp i vekt på grunn av tilstanden. Ved å følge Thyroid Diet, kan du øke stoffskiftet og begynne å slippe overvekt.

Hvordan Følg Thyroid Diet

Velg Thyroid Diet som er riktig for deg. The Free-Form Plan, Carb-Sensitive Plan og Calorie-Sensitive Plan er de tre planene som er skissert i The Thyroid Diet bok.

Spis seks små måltider hver dag. Thyroid lider bør ikke spise tre tunge måltider om dagen. Måltidene skal strekkes utover dagen og består av seks mini-måltider.

Styr del størrelser. En viktig del av Thyroid Diet er å vite hvordan man skal måle porsjonsstørrelser. Du må lære å øyeeple mat og fortelle om det er det godkjente beløp.

Ta med karbohydrater i kosten. En av de beste delene av Thyroid Diet er at tilhengere er tillatt å ha komplekse karbohydrater i måltidene sine. Karbohydrater legge til et balansert kosthold.

Drikk mye vann. Mens følge Thyroid Diet, anbefales det at du drikker på Leas 6 til 8 glass vann om dagen.

Hint

  • Hvis du mistenker at du kan være lider av en skjoldbrusk problem, snakke med legen din. Du kan trenge medisiner for å behandle tilstanden.
  • The Thyroid Diet Boken inneholder spise planer, mat lister, oppskrifter og regneark. Det er også en ressurs seksjon som lister nettsteder og støttegrupper for slankere.