Digidexo.com

Hvilke matvarer kan hjelpe flate en mage?

Enhver kvinne ønsker en flatere mage, men de fleste kvinner føler at å få det er umulig. Å spise riktig mat og drikke riktig væsker vil hjelpe deg å nå dine mål om en flatere mage.

Frukt og grønnsaker

Spise ferske matvarer oppfordrer god fordøyelse og reduserer oppblåsthet. Frukt og grønnsaker har utallige helsemessige fordeler; en er at de fremmer sunn bakterienivåene i magen. Velg epler, blåbær og bananer, som hjelper fordøyelsen og gjør at du føler deg mettere å bidra til å kutte kalorier. Grønnsaker i alle varianter oppmuntre til en flat mage, fordi de fyller og lite kalorier.

Protein

Protein er viktig for å bygge muskler, så hvis du trener for å bygge magemusklene, spise sunt protein. Unngå kilder til protein som er høy i fett, som fettete hamburgere. I stedet velger bakt fisk og kylling. Nonfat yoghurt er også en god kilde til protein som stimulerer veksten av gode bakterier i magen og tarmene. Gode ​​bakterier reduserer oppblåsthet. Bland nonfat yoghurt med frisk frukt og soya protein pulver for å lage en deilig smoothie som er både mettende og lite kalorier.

Grønn te og vann

Drikk rikelig med vann. Vann holder fordøyelsessystemet i bevegelse, hjelpemidler i metabolismen og fraråder oppblåsthet. Alle tre av disse oppmuntre til en flatere mage. Nipp grønn te eller ta en grønn te supplement i tillegg. Grønn te har mange helsefordeler, men en av de beste for kvinner er at det øker forbrenningen og stimulerer kroppen til å forbrenne mer fett.

Ved å legge disse mat og drikke til en øvelse plan som fokuserer på å miste vekt og muskel toning, vil du være på vei til en flatere mage.