Digidexo.com

Raskeste måten å miste vekt for kvinner

Raskeste måten å miste vekt for kvinner


Millioner av kvinner over hele landet er i ferd med å gå ned i vekt. Noen tar drastiske tiltak, som å ta skadelige slankepiller eller under farlige fettsuging prosedyrer. Sannheten er, den raskeste måten å effektivt ned i vekt, og holde den av for godt, er å følge en strategi for helse og fitness.

Healthy Eating

Hva du spiser spiller en stor rolle i hvor godt kroppen din forbrenner mat og i hvordan kroppen mister vekt. For optimal helse og vekttap, erstatte bearbeidet mat som inneholder unaturlige ingredienser med sunn mat som er så nær den opprinnelige tilstanden som mulig. Dette betyr å bli kvitt eske eller prepackaged matvarer, og konsumere frisk frukt, grønnsaker, hele korn og magert kjøtt. Se referanser nedenfor for mer informasjon.

Get Moving

Flytte kroppen hjelpe fart metabolisme, bygge muskelmasse og brenne kalorier. Den ideelle fitness plan for kvinner er en som innebærer å øke hjertefrekvensen til minst 65 prosent av sin hvilepuls, og en som bidrar til å øke muskel tone. Kvinner har en annen kropp struktur enn menn og ofte gjør best med en lav-effekt trening. Noen av de mange tilgjengelige alternativer som gjør alle disse tingene, pluss gi deg en lav-effekt trening, er svømming, turgåing og sykling. Prøv å trene minst 30 minutter per dag, tre dager per uke. Gradvis bygge opp treningen ganger til 1 time per dag, hver dag. Se referanser nedenfor for mer informasjon.

Vanninntaket

Vann hjelper kroppens systemer fungere riktig, og hjelper kroppens stoffskifte økning. Dette kan stimulere til økt vekttap og kan utfylle de andre vekttap strategier. Den gjennomsnittlige person trenger minst åtte 8-oz. glass vann hver dag, og hvis du trener regelmessig vil du trenger enda mer. For å sikre at du får en tilstrekkelig mengde vann i løpet av dagen, holde en vannflaske med deg uansett hvor du går. Se referanser nedenfor for mer informasjon.