Digidexo.com

Virkningene av Evening Primrose på redusere kroppsfett

Virkningene av Evening Primrose på redusere kroppsfett


Hele Nord-Amerika, Asia og Europa vokser en Wildflower heter Evening Primrose. Anlegget ble kåret Evening Primrose fordi blomstene blomstrer i kveld. Olje innenfor frøene av Evening Primrose er svært konsentrert i gamma-linolensyre (GLA), et medlem av omega-6 familien som er avgjørende for fett tap. Ifølge Ultimate Fat Burner, er det bevis for å støtte teorien om fett tap mens du bruker nattlysolje over en kort periode. Nattlysolje kapsler kan kjøpes i helsekostbutikker.

Betydning

Brenne kalorier er avgjørende for fett tap. Evening Primrose olje har blitt testet i ulike case-studier i over 40 år for å bestemme oljens evne til å forbrenne kalorier. I 1979 en GLA Studien ble gjennomført ved hjelp av 38 personer. Ifølge In-House Pharmacy, halvparten av gruppen tok fire nattlysolje kapsler per dag i åtte uker. Denne gruppen mistet et gjennomsnitt av 9 pounds. Fire medlemmer av studien inge åtte kapsler per dag og viste en gjennomsnittlig vekttap av 23 pounds. De resterende fem personer viste ingen vekttap.

Funksjon

Aktivering brunt fett, som er spesialisert fettceller, er funksjonen av nattlysolje. Brune fettceller utgjør 10 prosent av kroppens fett og er ansvarlig for å brenne kalorier. Den sterkt GLA-konsentrert olje av anlegget frø hastigheter opp brunt fett, som allerede har evnen til å brenne 25 prosent av kaloriene mennesker forbruker.

Betraktninger

Bestemme hvor nær du er til din ideelle kroppsvekt vil hjelpe deg å avgjøre om nattlysolje vil bistå i å redusere kroppsfett. Studier har vist at de som er nær sin idealvekt viste ingen endring i kroppsfett. Fordi olje er høy i omega-6 fettsyrer, er nattlysolje gunstig for en rekke helseproblemer, uansett om du er i stand til å gå ned i vekt.

Advarsel

Rådfør deg med din lege før du gir barn dette tillegget. Evening Primrose olje er ikke anbefalt for bruk av personer med epilepsi. Senket effektiviteten i olje er påvist hos mennesker som er plaget med denne sykdommen.

Bivirkninger

Se din lege hvis du opplever hodepine, kvalme og løs avføring eller en hud utslett etter inntak av nattlysolje.