Digidexo.com

Hvordan du ser tynnere i tre enkle måter

Mange mennesker ønsker å se tynnere enn de er. Vi vet alle om trening, riktig kosthold, og del kontroll måltider, men noen ganger er vi bare ønsker å gi inntrykk av å være slank NÅ. Hvis du bare har noen få buler å kvitte seg med for å oppnå din ideal av en perfekt slank kroppsbygning, her er tre måter å se tynnere.

Hvordan du ser tynnere i tre enkle måter

•  Stå rett opp. Moren din fortalte deg at når du var barn, gjorde hun ikke? Synes mamma hadde rett. Løfte brystkasse og fôr opp ørene dine med dine skuldre, skuldre med hoftene, og hofter med anklene kommer til å holde deg fra å lute og gjøre at du ser tynnere.

flatere din figur med riktig frisyre for deg. Se din frisør om å finne et kutt som passer og Slims ansiktstrekk samt kroppens ramme. Å gjøre dette andre trinnet kan gå svært langt i å gjøre du ser tynnere ved å forbedre dine egenskaper og tegning øyet oppover.

Bruk klær til din fordel. Start med å ikke iført formtilpasset klær hvis skjemaet er ikke så passer. Smale belter er også et vanlig no-no når du leter etter en trimmer utseende. Bruk farger for å forbedre figuren din og tenke utover grunnleggende svart.

ser tynnere nå ved å bruke tipsene ovenfor regelmessig for å gi inntrykk av å være slankere enn du egentlig er. Alle vil gjøre at du ser og føler det bedre med deg selv. Husk at det er ingen synspunkt på hvordan du ser som er viktigere enn din egen.