Digidexo.com

Hvordan ta vare på en infisert Naval

Hvordan ta vare på en infisert Naval


En infisert navlen, enten forårsaket av en navle piercing eller på annen måte, kan være svært ubehagelig. Du kan oppleve smerte, varme, pus eller blødning. Det er noen måter du kan ta vare på marine, men hvis du har en infeksjon bør du oppsøke lege. Mens du kan være i stand til å håndtere symptomene, kan infeksjonen bli svært alvorlig svært raskt og spre seg til andre deler av kroppen din, så du må håndtere det umiddelbart.

Hvordan ta vare på en infisert Naval

•  Hold navlen tørr.

Vask navlen to ganger om dagen med en antibakteriell såpe. Ikke vaske mer enn to ganger eller bruker for mye såpe da dette vil tørke ut navlen og gjøre den mer utsatt for infeksjoner. Nøye klapp den tørr med vev eller gasbind (ikke håndklær, som kan beholde bakterier).

Sett en vann og salt løsning på navlen i fem minutter en gang om dagen. Dette blir kvitt tørket blod, samt bakterier.

En gang om dagen, for omtrent et minutt, rotere piercing, men bare hvis piercer fortalt deg. For noen kan dette føre til at helbredende prosessen tar lengre tid.

Hint

  • Følg alltid bruksanvisningen for ditt piercer og alltid vaske hendene før du berører området.
  • Ikke berør navlen unødvendig.
  • Dette er bare generelle vedlikeholdsråd for å opprettholde helsen til navlen. Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du har en infeksjon, og hun skal være i stand til å gi deg spesifikke instruksjoner. Du kan være foreskrevet antibiotika.