Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med 7-Day Diet

Hvordan å miste vekt Med 7-Day Diet


Når du er kosten, bør du velge en langsiktig plan for å oppnå og opprettholde vekttap. Imidlertid kan det være tider når du ønsker å gå ned i vekt i en kort periode. Du kan oppnå rask vekttap med 7-Day Diet.

Hvordan å miste vekt Med 7-Day Diet

Start diett ved å spise så mye frukt som du ønsker. På den første dagen av dietten, spise frukt og fruktjuice hele dagen. Den eneste type frukt som du ikke kan ha er bananer.

Spis grønnsaker og suppe med grønnsaker på den andre dagen av dietten. På den tredje dagen, kan du nyte grønnsaker og frukt for hele dagen.

Kjøp en haug med bananer for den fjerde dagen av dietten. Konsumere fem bananer i løpet av dagen og fem glass melk og ingenting annet bortsett fra vann.

Avslutt uken med kjøtt og grønnsaker. For resten av 7 Day Diet, kan du spise fire stykker av kjøtt og ubegrensede grønne grønnsaker hver dag. Kjøttet kilden kan være kylling, biff eller fisk, og bør ikke veie mer enn 3 gram et stykke.

forvente å oppleve betydelig vekttap. Siden du begrenser kaloriinntaket, Kosten finner ut at de kan tape mer enn 10 pounds følge denne dietten.

Hint

  • Stopp denne dietten hvis du begynner å føle seg svak eller trøtt. Noen organer ikke kan håndtere den restriktive natur denne dietten.
  • Ikke gjenta 7-Day Diet i minst flere måneder etter din første syklus.