Digidexo.com

Om Gillian McKeith Detox Diet

Som en rekke kjendiser gjennomgå diett detoxes og kropps renser, er mange hverdagslige folk også teste ut disse planene. En slik populær diett har blitt formulert av den britiske ernæring spesialist Gillian McKeith, som tar til orde for en full-on livsstilsendring i stedet for bare en annen diett. Hennes plan er stor på frisk frukt og grønnsaker og oppfordrer mot forbruket av sukker, fett, komplekse karbohydrater, koffein og alkohol. Selv om endringen kan være vanskelig i begynnelsen, minner McKeith tilhengere av den potensielle gevinsten.

Funksjon

Gillian McKeith detox plan følger en grei alkalisk kosthold tilnærming, med vekt på forbruk av friske, grønne grønnsaker og rå matvarer samtidig unngå sukker, fett, gjær og alkohol. Dietten som mål for et inntak på ca 80 prosent alkaliske matvarer (for eksempel rent vann og juice, og ferske råvarer) til 20 prosent syre matvarer. Ved å ta i disse rene, ubehandlet mat på en jevnlig basis, er tilhengere av planen forventet å se en økning i energi og overordnede organ og hjernen fungerer.

Deler

Gillian McKeith oppfordrer tilhengere av hennes plan om å spise så mye som de ønsker, med det forbeholdet at alt de forbruker bør falle inn i kategorien akseptable detox mat tilberedt på riktig måte. For eksempel vil en typisk frokost på planen består av blåbær, mango og banan smoothie mens lunsj kan omfatte miso suppe og en mung bønne gryte. En gjennomsnittlig middag på detox diett ville være laks eller hvitt kjøtt med dampede grønnsaker.

I tillegg McKeith plan de-understreker tall på skalaen og ernæring spesialist minner folk at å miste pounds på planen er bare glasur på kaken.

Time Frame

Tilhengere til McKeith plan forventes å se detox guide ikke som en midlertidig diett, men som en permanent endring av livsstil. Planen foreslår måltid og snack alternativer fra morgen til kveld, slik at det er aldri et øyeblikk når detox tilhenger er usikker på hva du skal spise og omtrent hvor mye.

Fordeler

Konsistente tilhengere av Gillian McKeith Detox Diet bør forvente å oppleve en økning i sine energinivå, samt en klarere sinnstilstand. Matvarene som inngår i planen er også ment å få folk til å føle revitalisert og lettere. Disse følelsene er avgjørende, ikke bare for å bedre generell helse, men til raskere vekttap.

Betraktninger

Selv Gillian McKeith ofte presenterer seg selv som "Dr.", hun nylig kom under ild for å bruke denne tittelen som hun er faktisk ikke en medisinsk utdannet lege. I sammendraget av McKeith siste "Du er hva du spiser Cookbook", hun presiserer at hun er "ikke en tradisjonelt trent lege", men har en doktorgrad i filosofi of Nutrition.