Digidexo.com

Vekttap Camps i Japan

Vekttap Camps i Japan


Japanerne er generelt kjent for å være en trim helsebevisste samfunn. Som vi blitt mer av en verdenskultur skjønt, har japanerne begynte å fange opp til den vestlige verden i økende vekt. Mens han fortsatt ikke som en overvektig befolkning på noen måte, har noen japansk slått til mange av de samme vekttap metoder som brukes av vestlig kultur. Vekttap leirer der folk bor i leiren er praktisk talt ukjent i Japan, men det er en unik vekttap camp metode som har blitt en ny japansk besettelse

Misforståelse

Hoved misforståelse om japanske vekttap leirer er at det er en slik ting som er sammenlignbare med de vestlige kulturer. Vestlige kulturer har faktisk leire som en person kan bo i en lengre periode. I løpet av denne perioden, de tilbringer sine dager i assorterte vekttap informasjon klasser, gjør gruppetrening og individuell trening med private trenere. Japanerne har ikke dette. Mens de kan og har gruppetrening, leire som har lengre opphold, personlige trenere og klasser er ikke tilgjengelige. Det sannsynligvis ikke har vært mye behov for det i tidligere generasjoner på grunn av den japanske å være en lav fett sunn trim samfunnet generelt. Men i dag som den japanske fange opp de dårlige matvaner av noen av resten av verden, har vekttap blitt en bekymring. Det nærmeste i veien for vekttap leirer som har blitt svært populær blant helsebevisste japanske er Billys Boot Camp

Billy Boot Camp

Billys Boot camp er ikke en faktisk leiren. Det er en fire CD sett av militære type øvelser satt til fengende musikk laget av fitness guru Billy Blanks. Mens ingen er sikker på akkurat hvorfor japanerne har tatt til Billys Boot Camp, en ting er sikkert at han er elsket av den japanske. På bare en måned alene 200.000 eksemplarer ble solgt. Japanerne gjør boot camp video alene av og til, men treffer oftere i store grupper for å trene til videoen. Mange sier at de liker å vite at alle arbeider ut med Billy fordi det legger til opplevelsen. Japanerne har også sitere helsemessige bekymringer som diabetes og fedme som grunner til å bruke Billy Boot Camp Program for å holde seg i form. Klubber har sprunget opp av både unge og gamle, og når Billy besøkte Japan på en ti dagers turne hundrevis av fans møtte opp for en live work-out session.

Radio Exercise

Radio øvelsen er en annen form for gruppetrening og praktiseres av japanske borgere for de siste flere generasjoner. Lett musikk kringkastes over radio på forskjellige tider av døgnet, mens øvelsene er gjort til musikken. Radio øvelsen ble født etter andre verdenskrig. Det ble ikke opprettet for fysisk helse så mye som for mental og emosjonell helse. Japan opplevde moral problemer og gjenoppbygge etter krigen. Disse øvelsene ble startet som en måte å bli med både unge og gamle over hele landet i en aktivitet som ville gjøre dem føler seg forent og energisk og bygge håp. Uansett hvor en person var, det være seg jobb, skole eller hjem alle stoppet hva de gjorde og sluttet med andre arbeidere, skolekamerater eller naboer til å gjøre radio øvelser. I dag er mange selskaper har stoppet gruppen utøver økter og praksis er ikke så populær blant de unge. Men på tross av dette, de daglige ritualer fortsette og har blitt kringkastet siden 1928 lagt fysiske fordelene ved denne praksisen så lenge sannsynligvis legger til årsakene til at japanerne ikke har vekttap leirer i det samme var som Vesten gjør.

Kulturelt perspektiv

Tradisjonelt siden japanerne spiste veldig sunn mat var det aldri mye tanke gitt til vekttap leirer eller til slanking. Det bare ikke var nødvendig. Men i dag det perspektivet er i endring fordi maten er i endring. Som vår verden vokser og Japan får andre matvarer og vaner fra andre kulturer helseutsiktene for landet har også endret seg. Japanerne tar innpå i å bli diagnostisert med diabetes, kreft, hjertesykdom og andre livstruende sykdommer. Som et resultat, har japanerne begynte å tenke på slanking og selv utforske vekttap metoder som Weight Watchers i tillegg til å bruke trener. Kulturperspektivet er endret fra mat for næring til mat for nytelse og underholdning, og nå på å finne vekttap programmer.

Potensiell

Når et land har endret perspektiver, gjør sjelden situasjonen revert. Som et resultat, vil potensialet i Japan for vekttap kultur fortsette å vokse og trives, selv som det gjør i vestlige kulturer. Japanerne er på jakt etter vekttap løsninger, et faktum bevist av den økende populariteten til innkjøp i hjemmet treningsutstyr som rodeo sykkel, et svært populært stykke hjem treningsutstyr i Japan. Japan er så bestemt på å gå ned i vekt at regjeringen har startet obligatoriske midje målinger for å holde styr på fremmarsj fedme. Som trenden for sunne alternativer for å bekjempe den japanske Ardenneroffensiven fortsetter, kan sannsynligheten for ekte japansk vekttap leirer bare være et tidsspørsmål før de er et velkjent realitet.