Digidexo.com

Hvordan løse lungebetennelse

Hvordan løse lungebetennelse


Med riktig medisinering og hvile, er de fleste typer lungebetennelse lett kureres. Barn og eldre, og de som er rammet av visse virusstammer av lungebetennelse, krever en lengre rehabiliteringsperiode. Her er noen grunnleggende retningslinjer for å øke hastigheten og lette utvinning.

Hvordan løse lungebetennelse

•  Ta medisinen som foreskrevet. De fleste orale antibiotika er tatt i 10 dager.

Reduser aktivitet før hosten er borte.

Unngå sigarettrøyk og irritanter i luften, og holde seg borte fra folk som er syke. Ditt immunsystem er allerede arbeider overtid.

Bruk en maske når du går ute i kald luft. Frisk luft er sunt til lungene, men kald luft er det ikke.

Unngå hostedempende midler. En produktiv hoste vil bidra til å rydde lungene av bakterie-ridd slim. Ta en slimløsende, for eksempel guaifenesin, hvis beordret av legen din.

Ta smertestillende måte. Barn bør bare gis paracetamol.

fuktigere luft i huset med en fordamper. Sitte i en varm dusj eller badekar.

Kontroller temperaturen en gang om dagen. Enhver plutselig pigg bør rapporteres til legen din.

Ta mange dype åndedrag. Pust så mye luft som lungene kan ta inn, og hold pusten i 5 til 10 sekunder. Puster kraftig, men jevnt og trutt. Gjenta dette 10 ganger. Gjøre dype pusteøvelser minst fem ganger om dagen.

Påfør en varmepute til brystet hvis musklene føles sår og verkende.

Hint

  • Ta det med ro. Husarbeid vil fortsatt være der etter at du får godt. Hvis du presser deg selv mens du har lungebetennelse, kan du forlenge restitusjonstiden etter to eller tre måneder.
  • Unngå melkeprodukter hvis du finner ut at de forårsaker dine slim å tykne.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.