Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for Tween Girls

Å være en overvektig tween jente kan være vanskelig i et samfunn hvor ideen om skjønnhet er generelt en pinne-tynne modell. Disse bildene er vanskelig å leve opp til, og tween jenter har en tendens til å være lett påvirket av reklame som selger denne ideen om skjønnhet. Det er vanligvis ikke det beste for en tween å gå på en diett, men hvis jenta er overvektig kan det være skadelig for helsen hennes. Denne artikkelen omhandler en trygg, men effektivt vekttap programmet.

Hvordan å miste vekt for Tween Girls

Fjern all junk food fra huset slik at du vil være i stand til å unngå fristelsen lettere. Aksje opp på søte frukter som epler, bananer og druer. Dette er sunt og stappfull av vitaminer og mineraler som er nødvendige for sunn vekst.

Ta en god multivitamin. Noen ganger hormonelle svingninger i voksende barn kan føre til overproduksjon av kortisol og andre hormoner som kan føre til vekttap. Ved å ta vitaminer, særlig B-vitaminer, vil legemet være i balanse.

Start på et treningsprogram. Få utenfor og gå en tur eller en joggetur. Gå spille med venner eller delta i et team som softball eller basketball. Hvis det er mulig, registrere deg for en dans klasse, eller bare komme sammen med venner for å danse hele natten. Gjør øvelsen moro for å miste vekt på riktig måte.

Drikk vann. Vann vil du føle deg full og holde deg hydrert slik at kroppen opprettholder optimal effektivitet. Stoffskiftet vil kun fungere optimalt hvis du får nok væske.

Spis frokost hver dag for å hoppe starte stoffskiftet. Sørg for å ha en høy-protein og lav-karbohydrat måltid som er supplert med en vitamin-pakket stykke frukt. I tillegg spiser en liten middag tidlig på ettermiddagen. Middag bør være senest 17:00 for å gi kroppen din god tid til å brenne de ekstra kaloriene. Spis din største måltid til lunsj. Ved hjelp av informasjonen ovenfor, bør tween jenter lett miste vekt og være i stand til å holde den av ved å opprettholde gode spise-og mosjonsvaner.

Hint

  • Lag små, gradvise endringer i kostholdet ditt for å gjøre vekttap enkelt. Mål å miste ett til to pounds per uke for å opprettholde sunne nivåer av vekttap.
  • Unngå kjepphest eller krasje dietter - de kan tømme kroppen av nødvendige vitaminer og mineraler.