Digidexo.com

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Innledning

Ripped Fuel startet som en ephedra-laced produkt som hevdet å hjelpe til med vekttap. Ephedra ble senere oppdaget å ha farlige bivirkninger, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) utestengt ephedra i alle vekt-tap produkter. Men Ripped Fuel vant forbudet ved å endre sin formel for å inkludere en rekke naturlige stoffer som fremdeles kan hjelpe kroppen å forbrenne fett og bygge muskler raskere, mens du bor innenfor FDA retningslinjer for vekt-tap produkter.

Koffein

En av de viktigste ingrediensene i Ripped Fuel er koffein. På grunn av sine fettforbrennende egenskaper, koffein ble raskt en populær ephedra erstatning etter at FDA forbudet. Koffein øker hjertefrekvensen og metabolisme, forårsaker du å forbrenne mer fett når du trener, så vel som brenner mer fett generelt i løpet av dagen.

Green Tea

Grønn te er en annen ingrediens av Ripped Fuel som hjelper kroppen forbrenne fett. Grønn te fungerer mye på samme måte som koffein, ved å øke stoffskiftet. En kraftig antioksidant, grønn te hjelper også Ripped Fuel formel arbeid ved å regulere ditt blod-glukosenivå, og dermed kontrollere cravings for usunn fett-og sukker-laced junk food.

Chromium polynicotinate

Chromium polynicotinate er en viktig ingrediens i Ripped Fuel som det bidrar til å regulere insulin nivåer Denne ingrediensen er flott for folk som beveger seg med høy karbohydrat-inntak dietter til en low-carb regime.

L-karnitin

En vanlig bestanddel i de fleste vekt-tap produkter, inkludert dratt Fuel, er L-karnitin antatt å ledsage fett i kroppen til sentrum av cellenes mitokondrier, slik at mer fett som skal brennes som energi.