Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet

Hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet


Som en begynnelse notat: Beverly Hills Diet, samt noen diett, er ikke for alle, og du bør alltid gjøre due diligence på en diett før start. Bare fordi denne artikkelen handler om å miste vekt med Beverly Hills Diet, betyr ikke at dette er en anbefaling av denne diett plan. Når det er sagt, hvis du ønsker å lære hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet, er dette stedet å være.

Hvordan å miste vekt med Beverly Hills Diet

•  Først av alt, mens Beverly Hills Diet ikke merke seg en kjepphest diett eller en krasj diett, hvis du skal bruke det, er det sannsynligvis best hoppe starte en lengre sikt vekttap og ikke en full tid å spise plan. Denne dietten har ikke nok næringsstoffer og kalorier til å være en permanent sunt kosthold.

Trinn en er til frokost å spise 8 oz av svisker eller annen frukt og så mye vann, te eller kaffe som du ønsker. I flere versjoner er det noen regler om hvilke frukt arbeid eller ikke, men generelt er det ikke en stor avtale.

Trinn to av Beverly Hills Diet er å spise så mange jordbær til lunsj som du vil. Bokstavelig talt, spise så mange jordbær du vil og drikke så mye vann, te eller kaffe som du ønsker.

Trinn tre av Beverly Hills Diet er å spise en bakt potet og drikke så mye vann, te eller kaffe som du ønsker.

Gjenta til du mister den vekten du ønsker. Som en advarsel, hvis du bestemmer deg for å prøve Beverly Hills Diet i stedet for en annen diett plan, være forsiktig med å ta noen vitaminer for å sikre at du får det beløpet du trenger.

Hint

  • Ta vitaminer for å gjøre opp for mangelen på mat varians
  • Ikke gjør dette til en permanent spising plan - det er ikke nok kalorier eller utvalg av mat å være sunn