Digidexo.com

Hvordan virker Hypnose Work for vekttap?

Hvordan virker Hypnose Work for vekttap?


Hypnose oppstår når din tilstand av bevissthet er endret. Hypnotherapists er fagfolk som spesialiserer seg på dette alternativ behandling. Talsmenn hevder hypnose kan endre måten du tenker på mat, eliminere cravings og bli mer selvsikker. Visse mennesker, som de som er mer underdanig, blir vurdert som svært utsatt for å bli hypnotisert. Men leger har en tendens til å tenke at hypnose er ikke et eneste svar på vekt problemer.

Om

En hypnoterapeut får deg til å forstå din atferd. Så hun setter tankene dine på et sted hvor det er svært oppmerksomme, avslappet og utsatt for forslag.

Teorier / Spekulasjoner

Mens under hypnose, gjør at økt konsentrasjon deg å overvinne vekttap feil. Talsmenn sier det kan hjelpe folk som arbeider med fedme fordi de lærer å spise bedre og opprettholde gode vaner.

Forslag

Hypnotisør bruker forslag som, "Cravings ikke lenger interesserer deg. Frisk frukt og grønnsaker nå appellere til deg." Hun bruker et slikt forslag for å endre din måte å tenke på.

Betraktninger

Det er striden rundt kunsten hypnose og om det virkelig kan bidra til vekttap. Ifølge en ABC News intervju med Dr. David Katz ved Yale University, er hypnose ikke en endelig løsning til vekttap. Han sier at det kan bidra til å miste vekt, men det løser ikke problemet på egen hånd.

Effekter

Selv folk som er leery av hypnose sier det kan hjelpe, spesielt hvis du gjør det i forbindelse med kosthold og mosjon. Det er trygt, i seg selv, men på grunn av din endret bevissthetstilstand, sjekk hypnotisør legitimasjon.