Digidexo.com

Ernæring Livsstil Pre-Diabetes Retningslinjer

Ernæring Livsstil Pre-Diabetes Retningslinjer


Du kan ha pre-diabetes hvis blodsukkernivået er høyere enn normalt, men har ennå ikke nådd diabetiker sukker. Legene har flere anbefalinger for å endre kosthold og livsstil for å bekjempe pre-diabetes.

Livsstil Retningslinjer

Hvis du har nylig blitt diagnostisert som pre-diabetiker, du uten tvil vil gjøre alt du kan for å unngå å utvikle full blåst diabetes. Normale blod fastende glukosenivå under 100 mg / dl, men pre-diabetikere har nivåer mellom 100 og 125 mg / dl ved fasting. Som en pre-diabetiker, blodsukkernivået etter å ha spist er også høyere enn ikke-diabetikere-tallet, og kan nå så høyt som 199 mg / dl. Livsstilsendringer er den viktigste faktoren i behandling av pre-diabetes. Legen din kan også ønske å foreskrive medisin for å hindre utbruddet av diabetes.

Innlemme fysisk aktivitet vil hjelpe deg å behandle pre-diabetes. Jo bedre form du er, jo bedre vil kroppen bruke insulin det er fortsatt i produksjon. Hvorfor? Fettcellene er mindre mottakelig for insulin reseptorer enn muskelceller, så hvis du mister fett og få muskler, vil kroppen din være mindre insulinresistente. Du kan legge til mer aktivitet til din daglige rutine på en rekke måter. Hvis du kjører, parkere lenger unna enn du vanligvis gjør, og gå en ekstra blokk eller to. Planlegg en tur etter frokost eller middag. Svømming eller vannaerobic er en utmerket, lav effekt øvelse som alle med tilgang til et basseng kan gjøre. Hvis du ikke klarer å bevege seg på grunn av en medisinsk tilstand, er det enkle vektløfting øvelser som kan gjøres sitte ned eller bruke en støtte. Det viktigste du kan gjøre er å flytte daglig!

Ernæring Retningslinjer

Det finnes ikke noe slikt som en diabetiker diett. Men det er et sunt kosthold, noe som er bra for alle i familien. Denne ernæring retningslinje er det beste valget du kan gjøre for å hjelpe deg selv og andre familiemedlemmer. Mange pre-diabetikere ofte har høyt blodtrykk (avlesninger på over 140/90 mmHg), lav HDL-kolesterol (under 35 mg / dl), og høye nivåer av triglyserider (over 250 mg / dl). Du kan forbedre alle dine målinger ved å legge mer fiber til kosthold ved å spise mer bønner, grønnsaker og helkorn, og mindre bearbeidet mat. Fiber vil bidra til å stabilblodsukkernivået ved å bremse fordøyelsen og vil også forbedre kolesterolet. Selv nøtter er bra for deg, så lenge du bare spise en liten porsjon om en unse per dag. Sats på magert kjøtt enn fet seg, siden mettet fett som finnes i animalske produkter bidra til insulinresistens.

Hvis du føler deg overveldet av å måtte foreta livsstil og ernæringsmessige endringer på en gang, ikke gi opp! Selv små endringer kan gi varige gode resultater. Velg ferske grønnsaker snacks over behandlet og fettete potetgull. Hvis en tretti minutters gange er bare ikke et alternativ, ta en rekke kortere fem minutters turer i løpet av dagen. Ikke glem, dette er for god helse!