Digidexo.com

Viktigheten av Resident Visitations i sykehjem

Viktigheten av Resident Visitations i sykehjem


Beslutningen om å plassere en slektning i et sykehjem kan være vanskelig for alle involverte. Visitation forsikrer et sykehjem bosatt at hun er elsket og tatt vare på.

Betydning

I en artikkel på sykehjem visitas på sin hjemmeside, bemerker Ohio State University som besøker sykehjemsbeboere minner dem om at de fortsatt er viktige medlemmer av familien, selv om de ikke bor hjemme.

Funksjoner

Ohio State University tilbyr flere tips for sykehjem visitas på sin hjemmeside. Planlegge besøk i forveien, slik at din kjære en opprettholder kontroll over hennes timeplan. Snakk til eldre voksne som voksne og ikke barn for å fremme selvfølelse og selvstendighet. Vær oppmerksom og hengiven - mange sykehjemsbeboere ikke opplever kontakten bortsett fra når de blir badet eller kledd.

Fordeler

The Legacy Prosjekt observerer at du besøker sykehjemsbeboere er gunstig for seniorer fordi det hjelper dem å opprettholde sin verdighet og tilkobling til omverdenen. Disse tilkoblingene kan også nytes av beboere som har hukommelsestap eller kognitive begrensninger, konstaterer The Legacy Project.