Digidexo.com

Forstoppelse Relief tips

Forstoppelse er en tilstand der avføringen er hard og smertefullt å skille ut; det påvirker folk av forskjellige grunner. Hvis du ikke spiser riktig mat og væske, med riktig mengde mosjon, kan du ha en hard, smertefull avføring som er vanskelig å bevege seg. Forstoppelse er ofte ledsaget av magekramper, rektal kramper og hard, liten krakk som er lysere i fargen. De fleste anfall av forstoppelse kan håndteres enkelt ved kosthold og mosjon. For kroniske problemer som varer mer enn to uker, søke lege råd.

Diet

Sørg for at du spiser en høy-fiber diett. Det er to typer av fiber: oppløselige og uoppløselige. Mens begge har store helsemessige fordeler, vil uløselig fiber bidra til å skape mer masse som passerer gjennom tarmen og gjøre avføring lettere. Uløselig fiber er enkelt å legge til din diett. Du finner den i hel-korn korn og brød. Pass på at du spiser minst fem porsjoner med frisk frukt og grønnsaker daglig. Elementer som svisker og sviske juice kan lindre forstoppelse symptomer. Pass også på å drikke minst to liter vann og ikke-koffeinholdige drikker hver dag.

Varmende Muskler Up

Når du er forstoppet, musklene i endetarmen og magen blir innsnevret og spent. Regelmessig mosjon vil bidra til å holde musklene varme opp og forbedre evnen til krakk for å flytte ned i tykktarm og endetarms områder. En annen måte å lindre forstoppelse symptomer er et varmt bad med natron. Dette kan også varme musklene i rektum for å fremme avføringen beveger seg. Det vil også bidra til å redusere smerte fra kramper.

Avføringsmidler, Klyster og stikkpiller

Avføringsmidler er muntlig inge å løsne avføring. Du kan ta noe som melk av Magnesia å redusere smerte og bidra til å avlaste forstoppelse symptomer. Suppositorier og klyster vil angripe problemet fra den motsatte enden. Disse er effektive metoder for å rense tykktarmen fra påvirket og hard avføring. Ikke bruk klyster eller stikkpiller for mer enn to behandlinger uten å konsultere lege.

Oppsøk lege

Forstoppelse kan føre til mindre rifter i endetarmen med lyse røde blod striper i avføringen. Hvis det er mer enn bare et snev av blod i avføringen, hvis du har alvorlige kramper eller hvis du ikke kan ha avføring uten et avføringsmiddel, klyster eller stikkpille, se legen din eller gå til legevakt.