Digidexo.com

Hvordan å anslå Visning Størrelse

Hvordan å anslå Visning Størrelse


Du kan lære å kjenne om en del av mat er riktig størrelse, eller for stor eller liten. De fleste restauranter serverer "single-del" måltider som faktisk inneholder nok mat til å mate minst to personer.

Du kan bruke to grunnleggende metoder for å estimere porsjonsstørrelser. Den du velger bør være det enkleste for deg å huske. Når du vet hvordan du skal beregne porsjonsstørrelser, er alt du trenger viljestyrke til å spise kun det du vet du trenger.

Hvordan å anslå Visning Størrelse

Estimere porsjonsstørrelser: standardmetoden

•  Tenk deg en poker chip. Standarden porsjonsstørrelsen guiden bruker en poker chip som en måte å måle om en spiseskje. Singelen poker chip representerer en servering av matvarer som majones, oljer, oliven og smør. To pokersjetonger representerer servering størrelse av en cookie.

Nå, visualisere en baseball. Dette representerer en standard kopp-servering størrelse av en rekke matvarer. Disse inkluderer en-cup målinger for grønnsaker, for eksempel gulrøtter, brokkoli og salater, og også popcorn, yoghurt, frokostblandinger, pasta og supper og chili.

Tenk på en liten lyspære. Dette er omtrent på størrelse med en 1/2 kopp servering, den vanlige delen av korn som ris og couscous, frossen yoghurt eller iskrem, og 1/2 kopp bær.

Nå må du tenke på en golfball. Dette er standard for 1/4-cup porsjoner, standard for nøtter, for eksempel pistasjenøtter og valnøtter, eller rosiner eller en porsjon hummus.

Visual en blyant. Lengden av en ny blyant er standarden som å måle enkel servering størrelse med et aks eller en banan.

Husk på størrelse med en kortstokk, som kan sammenlignes med en enkel servering av kjøtt - ca 3 gram.

Tenk på en CD. En enkelt CD-ROM er standard måling for matvarer som én vaffel eller en unse av deli kjøtt.

Estimere porsjonsstørrelser: Den innebygde Metode

Bruk dette for kjøtt og andre proteiner. Ifølge Tosca Reno, ledende helse-entusiast, fitness modell og forfatter av The Eat Clean Diet, alle har en innebygd servering størrelse estimator i hans eller hennes hånd. Ved å se på hånden din, kan du måle serverer som er riktig for din kropp for de grunnleggende mat grupper. For eksempel kan en enkel servering av kjøtt eller protein måles ved å se på håndflaten og spise det beløpet som ville passe der.

Mål en porsjon grønnsaker ved kopping begge hendene sammen. Mengden av grønnsaker som ville passe i to hender cupped sammen er en servering. Imidlertid er en tjener størrelse av frukt tilsvarer ett stykke (epler, bananer, appelsiner, etc.) eller mengden av frukt som ville passe inn i en velvet hånd, slik som bær.

Bruk en cupped hånd å måle korn. En enkel servering av korn som ris, pasta, quinoa, couscous, eller bygg kan måles på denne måten. En servering av brød er omtrent én sektor.