Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Ear Soppinfeksjon

Fungal ørebetennelser, men ikke så vanlig som bakterie-eller virusinfeksjoner, kan føre til en infeksjon i øret, også kjent som svømmer øre. En rekke faktorer kan bidra til svekket forsvar av øret, som tillater sopp å delta. Selv om du trenger å gå til lege for behandling, kan enkelte egenomsorg tiltak også hjelpe behandle ørekanallengder infeksjoner. Behandlingsmål inkluderer stoppe infeksjonen og healing øregangen.

Hvordan bli kvitt en Ear Soppinfeksjon

•  Har øret renset ut. Legen vil fjerne øret voks, rusk eller hud flak --- nødvendig for at medisinen for å nå det infiserte området.

Ta eardrops nøyaktig som foreskrevet. Medisiner vil mest sannsynlig bestå av en kombinasjon av et soppdrepende middel, et steroid lette betennelser og en sur løsning for å gjenopprette det sure miljø som bekjemper skadelige organismer.

Hvis dråpene føles kaldt og forårsake ubehag når du bruker dem, varme flasken i hånden for et par minutter. Sørg for at medisinen når det infiserte området riktig; ligge på siden med de berørte øret vendt oppover for å bruke dråpene. Plasser en bomullsdott i øret etterpå for å absorbere overflødig medisiner.

Hold øret tørr og fri for irritasjon å fremme helbredelse. Ikke svømme eller dykke. Ikke sett ørepropper eller høreapparater før du har fullstendig helbredet. Coat en bomullsdott med vaselin for å skjerme øret fra vann mens du bader. Ikke fly.