Digidexo.com

Hvordan kjøpe Solar-Drevet høreapparater

Solcelledrevet høreapparater ble opprinnelig utviklet for å hjelpe hørselshemmede mennesker i fattige områder i Afrika, slik at de ikke trenger å bekymre deg for kontinuerlig å kjøpe nye batterier for å kjøre sine høreapparater. Men en solcelledrevet høreapparat også er fornuftig for alle som heller vil beholde de samme batteriene uten å måtte erstatte de gamle. Siden solcelledrevne høreapparater er en relativt ny teknologi, kjøpe dem vil avhenge av hvilken type høreapparat du trenger, og hvis det blir gjort med solcelledrevne batterier ennå. Følger disse trinnene, og spør din ØNH (øre, nese og hals spesialist) for å få hjelp.

Hvordan kjøpe Solar-Drevet høreapparater

•  Gjør en avtale med legen din. Hvis hun bestemmer seg for at du kanskje trenger et høreapparat, eller hvis du allerede har en, må du gjøre en avtale med en ØNH. ØNH vil gjennomføre tester for å avgjøre om du trenger et høreapparat. Hvis du allerede har et høreapparat, vil hun finne ut om høreapparatet du har fortsatt fungerer som den skal.

Be ENT om ulike høreapparat stiler. Noen stiler inkluderer "i kanalen", "bak øret" og "halv shell." Den beste stilen for deg kan avhenge av alvorlighetsgraden av hørselstapet eller komforten av den spesielle stilen av høreapparat. Plukk den stilen som passer best for deg.

•  Spør ENT for en liste over solcelledrevne høreapparater tilgjengelig i den stilen som passer deg. Hvis stilen du foretrekker ikke har solar-makt evner, men en annen stil gjør det, avgjøre om å ha en solcelledrevet høreapparat er viktigere enn stilen selv. Husk at solenergidrevne høreapparater ble designet for å kutte kostnader for fattige mennesker, så hvis penger ikke er et problem, kan du være best tjent med å holde seg til den stilen som passer best for deg.

•  Vurder å søke på nettet for solcelledrevne høreapparater. Ørelegen kan bare kjøpe høreapparater gjennom et selskap som ikke innlemme solenergi. Flere alternativer kan være tilgjengelig på nettet. Ta kontakt med din ØNH, eller en annen ØNH, om disse alternativene.

Hint

  • Vær forsiktig hvis du kjøper en høreapparat online. Med noe så sensitivt som hørselen din, sørg for ØNH forblir involvert i dine avgjørelser.