Digidexo.com

Homeopatiske måten å kurere en ørebetennelse

Mellomørebetennelse, eller mellomøret infeksjoner, kan utvikle seg i små barn og voksne sammen med forkjølelse. Sinus passasjer og Eustachian rør kan komme tett opp av allergi eller hovne adenoids og mandlene, og væske og betennelse kan bygge opp i mellomøret, og skaper smerter og press. Tilstanden kan potensielt føre til at trommehinnen til å sprekke og utladning. Otitis ekstern, eller ytre ørebetennelse, begynner ofte med en mindre ripe som blir infisert av sopp eller bakterier (svømmer øre), forårsaker smerte, betennelse og hevelse i den ytre øregangen. Mange homeopatiske botemidler kan lindre begge typer ørebetennelse.

Vanlige symptomer

Barn med en ørebetennelse vil vanligvis treffer, gni eller dra i ørene eller gråte og bli masete. En høy feber, våkner om natten, svimmelhet, oppkast og irritabilitet kan også være tegn på en øreinfeksjon i barnet ditt. Gjentakende eller ubehandlet ørebetennelse kan føre til nedsatt hørsel og lærings forsinkelser.

Voksen øret infeksjon symptomer kan være smerter i øret, midlertidig hørselstap, feber, svimmelhet og blokkering i øret. Ta kontakt med en lege hvis du mistenker at du eller barnet ditt har en ørebetennelse.

Homøopatiske midler

Alle disse homøopatiske midler er passende for både barn og voksne.

Belladonna er nyttig i begynnelsen av en øreinfeksjon, spesielt hvis symptomene har plutselig dukket opp og tretthet og feber er til stede.

Prøv pulsatilla for infeksjoner som er mild og ikke veldig smertefullt og for symptomer på tykk nasal utflod som henger.

Voksne og barn kan ta Hepar-sulph for øresmerter av noe slag, og dette midlet kan også brukes for et barn som er dårlig varme eller masete og øret er følsom for berøring.

Chamomilla er mer passende for barn enn voksne. Gi Chamomilla hvis øresmerter øker når barnet bøyer seg over. Andre indikasjoner for dette midlet inkluderer øret smerter forårsaket av tenner, grettenhet og hud som føles fuktig og varmt. Voksne kan ta dette midlet for å roe nervene og lette betennelse i øret.

Prøv kali muriaticum for en tett øretrompet forårsaket av en tett nese og hovne kjertler.

Bruk Ferrum Phosphoricum å avlaste de første symptomer på smerte og betennelse knyttet til en ørebetennelse. Det rette bidrar også til å holde pus fra forming. Andre mulige symptomer kan være feber, trøtthet og en varm og rosa ytre øret.

Dosering

For både barn og voksne, velger du en homøopatisk middel som best korrelerer med symptomene, og starter med et lavere potens. Lavere potenser spenner fra 6X til 30C. For høyere potenser, eller hvis du er usikker på riktig dosering og behandling, ta kontakt med en utdannet homeopat. Les pakningsanvisningen nøye. Vanligvis kan barna gis to pellets hver en til tre timer mens varsling. Bare én homøopatisk medisin bør gis på en gang. Bytte til et annet middel hvis symptomene ikke bedres. Homeopati oppmuntrer kroppen til å helbrede seg selv naturlig, så hvis du merker symptomer blir bedre, slutte å bruke den rette og vente. Hvis symptomene kommer tilbake, deretter fortsette å bruke den rette. Husk at feber er gunstig. De viser at kroppen kjemper sykdommen.

Forsiktig

Rådfør deg med lege før du tar homeopatiske medisiner. Noen homeopatiske midler kan samhandle med andre urter, kosttilskudd og over-the-counter og reseptbelagte legemidler.