Digidexo.com

Ammonium Laktat & Kviser

Ammonium laktat er vanligvis selges over disk ved navn AmLactin, LAC lotion, LAC hydrin, og er en multipurpose aktuell krem. Denne lett tilgjengelig aktuell behandling er et populært valg over hele verden for sine mange fordeler. Den mest vanlige bruken av AmLactin er å holde huden fuktig. Det er spesielt effektive på tørr og kløe i huden. Derfor er ammonium laktat brukes mest i vinter sesonger når huden er mest utsatt for sprekker og tørrhet.

Ammonium laktat for behandling av kviser

En av de store effekter som ammonium-laktat har på huden er å bekjempe kviser og eksem. Disse oppsvulmede utvekster i ansiktet vanlig plage tenåringer over hele verden. Faktisk kan kviser vokse på huden når som helst i livet ditt. Den grunnleggende årsaken bak kviser er ennå ukjent, men metodene for å kurere og kontrollere deres forekomst er godt identifisert. Prime blant de forskjellige kurer er bruk av ammonium-laktat.

Bruk av Ammonium Laktat på Skin

En forklaring bak årsaken til kviser er at huden, når venstre tørt for lenge kan irritere den, som i sin tur fører til porene på overflaten av huden til å falle sammen på seg selv. Dette er svært vanlig på ansiktshuden. Går av denne forklaringen, står det til grunn at det å holde ansiktet og utsatte områder fuktes bør effektivt bekjempe akne. Det er der ammonium laktat vises. AmLactin er også en utmerket fuktighets løsning.

Nødvendige forholdsregler mens Bruke Ammonium Laktat

Selv ammonium laktat er en stor kur for akne og kviser, bruker den mer enn den foreskrevne antall ganger kan føre til problemer som irritasjon, utslett og hud allergier. Videre bør de områdene der du søker AmLactin være beskyttet mot UV-stråler med bruk av en aktuell solkrem. Her en solkrem med en SPF 15 er det laveste som er nødvendig. Ellers vil UV-stråler forårsake uønskede reaksjoner i AmLactin løsning og føre til mange flere hud problemer enn det ville løse.

Folk som bør unngå Ammonium Laktat

AmLactin bør heller ikke brukes av gravide kvinner, som regelmessig bruk kan sive ammonium laktat i kroppen til mor og forgifte den voksende baby i mors liv. Videre bør en ammende mor også unngå AmLactin for kvise kontroll som det kan blandes med morsmelk og forgifte babyen. AmLactin, når den brukes til solbrent hud, vil ytterligere irritere området og forårsake alvorlige reaksjoner, og derfor bør unngås på brente områder.

Fordeler med Ammonium Laktat

Hvis den brukes regelmessig holde alle forholdsregler over i tankene, bør ammonium laktat minst kontrollere akne problemer, om ikke helt kurere dem. Studier har vist at når AmLactin påføres to ganger daglig regelmessig, forekomsten av akne og eksem reduseres med over 50 prosent i gjennomsnitt. Videre er andre fordeler av ammonium laktat er grunn nok til å begynne å bruke det. Enten det botemidler acne helt eller ikke, vil det utvilsomt være gunstig for huden din.