Digidexo.com

Aloe vera juice og gjær infeksjoner

Aloe vera juice og gjær infeksjoner


Ifølge Medline Plus, aloe vera er kjøttfulle blader produsere en gjennomsiktig gel som har blitt brukt topically og muntlig i tusenvis av år for ulike forhold, blant annet på sår, hudinfeksjoner og brannsår.

Typer

Medline Plus sier rapportene fra laboratoriet, dyre- og humane studier tyder på at aktuell aloe vera gel har egenskaper til å berolige huden betennelser som for eksempel gjær infeksjoner.

Aloe vera juice detoxifies kroppen, renser kolon og hjelper fordøyelsen, ifølge ulike studier.

Bruksområder

Påfør aloe vera gel på gjær infeksjon tre til fem ganger per dag, noe som vil berolige infeksjonen, ifølge New York Health. I tillegg vil drikke aloe vera juice tømme magesekken og tarmene av noe gjær, hjelpe infeksjonen leges, sier New York Health.

Fordeler

Ifølge American Chronicle, er aloe vera juice den mest naturlige formen for å bli kvitt en gjær infeksjon fordi den er mild for magen og oppfordrer til en mer forbedret fordøyelsessystemet.

Side Effects

Aloe Vera Studier nettside melder at bivirkninger er sjeldne. Nettstedet sier symptomer på en aloe vera reaksjon inkluderer: elektrolytt (væske) tap, væskeubalanse og kramper i tarmen.

Betraktninger

Medline Plus sier de med kjente allergier mot hvitløk, løk og tulipaner kan ha allergiske reaksjoner på aloe vera.