Digidexo.com

Svovel for Arthritis Pain

Svovel for Arthritis Pain


Svovel er et mineral som ofte finnes som forekommer naturlig i nærheten områder som vulkankratere og varme kilder. Det har vært antatt å bidra til å lette leddgikt smerte. Det kan finnes i matvarer og kosttilskudd, eller brukes eksternt i bad.

Forklaring

Svovel er en komponent som kroppen bruker til å reparere og bygge bindevev og felles vev. Noen studier tyder på at svovel kan også hjelpe med leddgikt smerte.

Foods

Inges matvarer med svovel kan hjelpe med leddgikt smerte. De høyt i mineralet inneholder grønnsaker som brokkoli, kål, blomkål og løk samt egg.

Kosttilskudd

De vanligste svovel kosttilskudd for smerte er DMSO (dimetylsulfoksid) og MSM (metylsulfonylmetan). Begge er oppført av "Leddgikt i dag," bladet av Arthritis Foundation, som kosttilskudd til fordel for denne sykdommen.

Baths

Akkurat som varme kilder har vært spioneringen som å ha helbredende egenskaper, soaking i gytjebad eller mineralvann som inneholder svovel kan bidra til å lette leddgikt smerte.

Betraktninger

Svovel produkter ikke lindre leddgikt smerte i alle personer, eller i alle former for leddgikt. Eventuelle positive resultater bør være merkbar etter noen ukers bruk.

Advarsel

Undersøke hvor svovel produkter du bruker kommer fra. Industriell karakter DMSO, for eksempel, kan ha farlige forurensninger.