Digidexo.com

Spill for å forbedre Senior Memory

Spill for å forbedre Senior Memory


Mennesket har to typer minne: langsiktige og kortsiktige minne. Huske informasjon i noen minutter er korttidshukommelsen, men husker mennesker, steder, ting og samtaler fra dager, uker og måneder tidligere er langtidshukommelsen. Spill som stimulerer hjernen er nyttig i staving av hukommelsestap og forbedre hukommelsen. Ifølge MedScape.com, seniorer som spiller spill opplever bedre tilbakekalling i både kortsiktige og langsiktige minne.

Trivia

Trivia spill kan forbedre din evne til å huske hendelser og annen informasjon. Trivia spill er tilgjengelig for nesten alle tema, fra filmer og Hollywood til historie og vitenskap. Trivia spill er vanligvis spilles av to eller flere mennesker som tar svinger velge en trivia quiz kort. Trivia spill kort begynne med spørsmålet og gi en rekke tips for å hjelpe spillerne svare på spørsmålet. Ifølge Mindtools.com, leker med de samme trivia faste dager eller uker senere kan bidra til å forbedre hukommelsen, som spørsmålene vil være kjent. Gjenstand for trivia brettspill er å flytte en brikke på et bord ved å svare riktig på spørsmål om en rekke spesifikke fag. Trivia spill som dekker et bredt spekter av emner er spesielt nyttig for å forbedre hukommelsen.

Matching Pairs

Mind Tools.com tyder på at eldre kan bidra til å forbedre sin hukommelse ved å spille matchende spill med en kortstokk. Bruke en vanlig kortstokk, og velge to dresser av kort fra kortstokken. Shuffle en dress og plassere kortene med ansiktet ned på et bord. Legg den andre dress av kortene i rekkefølge på bordet. Neste, snu ett kort av gangen fra drakten som vender ned, og slå den tilbake med ansiktet ned. Målet med spillet er å matche kortene ved å huske hvor en ansikt-up kortets tilsvarende kamp er i ansiktet ned kort. Når en kamp er funnet, tar begge kortene fra bordet. Spille dette spillet alene eller med en partner. Som minne forbedrer og spillet blir enklere, kan du bruke et egg timer å spille mot klokken og matche alle kortene før tiden utløper.

Antall Grids

Antall grid puslespill krever logisk tenkning og huske et mønster. Gjenstand for en rekke grid spillet er å fylle ut en ni boks rutenett med tall uten å gjenta noen tall. Puslespillet vil inneholde noen få tall og spilleren må da finne ut av mønsteret til å fylle i nettet. Antall grid puslespill spill er tilgjengelig i bokhandler, bladet rack i dagligvarebutikker, eller kan skrives ut fra elektroniske kilder. Mange aviser trykte nummer grid puslespill, samt kryssord. Tall- og kryssord trener hjernen, noe som bidrar til å forbedre langsiktig og korttidshukommelse. Spille spill vil også forsinke utbruddet av Alzheimers og demens, ifølge Everyday Health.com.